![]() |
Aci Ve Gercek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aci Ve Gercekİşte bu yüzden imkansızlığına hep inandım! Ben yalnız kalıp seni düşünmeyi deli gibi sever olduğumda, sen benim her şeyim olduğunda ben senin için hiç yoktum ![]() ![]() ![]() Bu yüzden yalnızlıklarım, ağlamalarım, özlemlerim canını hiç acıtmadı ![]() ![]() ![]() ![]() Sen beni hiç sevmedin! Ben Seni Seviyorum dediğimde Seni Seviyordum! Ben Seni Özlüyorum dediğimde Seni Özlüyordum ![]() Ben Senin İçin Ölürüm Dediğimde ben senin özleminden zaten ölüyordum ![]() ![]() ![]() Ve Ben Şimdi Senin Hayatından Gidiyorum! Kaynakwh webhatti ![]() Ne zaman Aralık’ta bir yağmur yağsa, ben İstiklal’de ıslanıyor olacağım, Ne zaman bir parfümeriye girsem hala kokunu arıyor olacağım, Ne zaman bir havuz görsem, kenarında oturup seni bekliyor olacağım demiştim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Kaybettim ![]() ![]() ![]() Sen Kazandın! Artık sesimi duymayacaksın ![]() ![]() ![]() İçİmDe Can ÇeKişLeRiNi DuYuYoRuM ![]() ![]() ![]() ![]() Sana sımsıkı sarılmak istiyordum, kokunu içime yıllarca bana yetecek kadar çekerek, sana sımsıkı sarılmak istiyordum ![]() ![]() ![]() ![]() Gelsen yapabilir miydim bilmiyorum ![]() ![]() ![]() Ben artık gidiyorum Bal’ım ![]() ![]() ![]() Eğer hayatından çekildiğimi hissedersen, bana sana geri dönmemem ve seni yeniden deliler gibi sevmemem için şans dile ![]() ![]() ![]() Ve Lütfen, Aralık’ta yağmur yağdığında İstiklal'e gelme ![]() ![]() ![]() KALBİME GÖMERİM OZAMAN UNUTUPTA SİLERİM OZAMAN ALTTARAFI AŞK BUDA İŞTE VAZGEÇİLMEZMİSİN AMAN SANANEKİ AĞLIYORSAM DELİ GİBİ İSTİYORSAM HALA SENİ SEVİYORSAM SANANA NE ANLAMIYORSAN ![]() ![]() ![]() Sana sımsıkı sarılmak istiyordum, kokunu içime yıllarca bana yetecek kadar çekerek, sana sımsıkı sarılmak istiyordum ![]() ![]() ![]() ![]() Gelsen yapabilir miydim bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben seni severken de senden habersiz sevmiştim ![]() ![]() ![]() ![]() Dünyaları etrafında döndürmek isteyen bir kalbi bilerek isteyemezdim ![]() ![]() ![]() ![]() Öyle ya; Sen bir taneydin; Eşin benzerin yoktu yeryüzünde, Yoktu Sen Kadar Güzel Güleni, Sen BALımdın! Yaşanmamış ve yaşamamış olsam bile Sen Özeldin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yağmurda Aşk Başkadır diyenlere gülüyordum ama bende yağmurda üşüyen ellerini severek başladım seni sevmeye ![]() ![]() ![]() Aralıktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önce aldırmadım seninle güzelleşen herşeye ![]() ![]() ![]() Sonra tüm parfümeri dükkanlarını aşındırıp kokunu ararken anladım seni deliler gibi özlediğimi ![]() ![]() ![]() Ne kadar gerçeksen o kadar yalandın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeniden bir sondayım ama bu kez yeniden başlayacak gücüm yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herkes gibi biri olmanı yada hiç kimse olmanı istiyorum ![]() ![]() ![]() Sesini duymak için telefonlara sarılmaktan vazgeçmek, ismini duyduğumda içimin titreyip, gözlerimin dolmasından kurtulmak istiyorum ![]() ![]() ![]() Senin benim için herhangi biri olman ne kadar zor bir bilsen ![]() ![]() ![]() Zaten kolay olan ne vardı ki benim için; Sanki seni öldürmemle sevmem ararsında hiçbir fark yoktu ![]() ![]() ![]() Ve ben hep sevgim yüzünden cezalıydım ![]() ![]() ![]() İşte bu yüzden imkansızlığına hep inandım! Ben yalnız kalıp seni düşünmeyi deli gibi sever olduğumda, sen benim her şeyim olduğunda ben senin için hiç yoktum ![]() ![]() ![]() Bu yüzden yalnızlıklarım, ağlamalarım, özlemlerim canını hiç acıtmadı ![]() ![]() ![]() ![]() Sen beni hiç sevmedin! Ben Seni Seviyorum dediğimde Seni Seviyordum! Ben Seni Özlüyorum dediğimde Seni Özlüyordum ![]() Ben Senin İçin Ölürüm Dediğimde ben senin özleminden zaten ölüyordum ![]() ![]() ![]() Ve Ben Şimdi Senin Hayatından Gidiyorum! Kaynakwh webhatti ![]() Ne zaman Aralık’ta bir yağmur yağsa, ben İstiklal’de ıslanıyor olacağım, Ne zaman bir parfümeriye girsem hala kokunu arıyor olacağım, Ne zaman bir havuz görsem, kenarında oturup seni bekliyor olacağım demiştim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Kaybettim ![]() ![]() ![]() Sen Kazandın! Artık sesimi duymayacaksın ![]() ![]() ![]() İçİmDe Can ÇeKişLeRiNi DuYuYoRuM ![]() ![]() ![]() ![]() Sana sımsıkı sarılmak istiyordum, kokunu içime yıllarca bana yetecek kadar çekerek, sana sımsıkı sarılmak istiyordum ![]() ![]() ![]() ![]() Gelsen yapabilir miydim bilmiyorum ![]() ![]() ![]() Ben artık gidiyorum Bal’ım ![]() ![]() ![]() Eğer hayatından çekildiğimi hissedersen, bana sana geri dönmemem ve seni yeniden deliler gibi sevmemem için şans dile ![]() ![]() ![]() Ve Lütfen, Aralık’ta yağmur yağdığında İstiklal'e gelme ![]() ![]() ![]() KALBİME GÖMERİM OZAMAN UNUTUPTA SİLERİM OZAMAN ALTTARAFI AŞK BUDA İŞTE VAZGEÇİLMEZMİSİN AMAN SANANEKİ AĞLIYORSAM DELİ GİBİ İSTİYORSAM HALA SENİ SEVİYORSAM SANANA NE ANLAMIYORSAN ![]() ![]() ![]() Sana sımsıkı sarılmak istiyordum, kokunu içime yıllarca bana yetecek kadar çekerek, sana sımsıkı sarılmak istiyordum ![]() ![]() ![]() ![]() Gelsen yapabilir miydim bilmiyorum ![]() ![]() ![]() Ben artık gidiyorum Bal’ım ![]() ![]() ![]() Eğer hayatından çekildiğimi hissedersen, bana sana geri dönmemem ve seni yeniden deliler gibi sevmemem için şans dile ![]() ![]() ![]() ![]() MİNİK BİR KIZIN TİTREYEN YÜREĞİ VAR AVCUNDA Al hadi, minik bir kızın titreyen yüreği var avucunda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözlerini ilk gördüğüm, yüreğine ilk sahip olduğum an verdim yüreğim sana ![]() Hiç kimseyi sevmediğim halde sevdim seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kilidi de sende anahtarı da ![]() ![]() ![]() İster sonsuza dek kilitle, yüreğim yüreğinden ayrılmasın ![]() ![]() Bu aşkın kalemide silgiside senin elinde ![]() ![]() ![]() İstediğin gibi yaz, ,istediğin gibi sil ![]() Beni sana, seni bana yazmak senin elinde ![]() Yazılanı bekler, kaderime düşeni yaşamak kalır bana ![]() ![]() ![]() Şimdi sen karar ver ![]() Ya "her şeyimsin" de yada "hiç bir şeyim!" Ben ki kimselere boyun eğmez, hep uç noktalarde yaşardım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen ki gözlerine hüzün sürmeye çalışanlara siper olansın ![]() Sen ki beni karalarımdan soyundurup beyazlara sarıp sarmalayansın ![]() Sen ki aşka kapılarımı ardına kadar açtıransın ![]() Sen ki kalbimin anahtarını sonsuza kadar alabilecek olan tek insansın ![]() Yüreğim senin yanında huzur buluyor, varlığım seninle anlam kazanıyor ![]() Anlamsızlıklarda bir daha hiç kulaç atmamak adına anlamlandır beni! Sevgi yoksunu yüreklerde bir daha hiç kaybolmamak adına severim SENİ ÇOK SEVİYORUM Farklı bir bitiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saçma sapan başlangıçlar ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa seni seviyorum la bitmiyormuş aşk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Git(-me)meliydin belki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rüyalarımda seni görmek ve Sen'i dilemek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayallerimiz vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve Git dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sesim duyulmadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akşamlar yine eski soğukluğundaydı artık ve yine duvarlar üstüme geliyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belki yaptığım hatalarla saklanıyorum aydınlık dünyada bir şeylerin arkasına ![]() ![]() ![]() ![]() Ve en büyük hatam Git ?! demem ![]() ![]() Ben Git dediğimde de kalsaydın ![]() ![]() Ben "Git" deseydim de sen "–me" yi ekleseydin ![]() ![]() Ve biz hiç Git(-me)seydik ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|