![]() |
Aşk Dilin Kesintisi, Yüreğin Sürekliliği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aşk Dilin Kesintisi, Yüreğin Sürekliliği![]() Gözbebeklerime saklanan bir suret ki içimde anıt inşa edilmiş tüm varlığınla ![]() ![]() Zaman çok dar varılacak bir milyon yer var beynimde Hangi birine yetişeceksin sevdiğim ![]() ![]() Kaç fidan çınarlaşacak gülüşünle ![]() ![]() Gitmen gerekecek yine biliyorum ![]() ![]() Yapraklarıma bir çise damlayacak gözlerinden Denizleşecek seni beklerken ![]() ![]() ![]() ![]() Yine dağılacak dünyam aç kalacak tüm canlılarımız ![]() ![]() Kuşlarımız unutacaklar uçmayı ![]() ![]() ![]() ![]() Alacalı her ne varsa grileşecek bunları bilerek gideceksin yine ![]() ![]() Kaç ışık yılını öldürecek bu mecalsiz direnişim ![]() Kaç geceyi asacağım sensiz darağaçlarına ![]() Kaçıncı öksüzlüğü bu yüreğin ve kaçıncı bir yetim gibi yalvaran bakışlarla dileneceğim şefkatli ellerini düşünden ![]() ![]() Bilir misin kaç kez dirildim gelişinle,kaç gülü defnettim kokunla ![]() Bir tutam saçınla kaç kez intihardan çevirdim parmaklarımı bilmezsin sevgili ![]() ![]() Neyleyim kavuşamadığımız bu efsaneyi ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk dilin kesintisi,yüreğin sürekliliğiydi ![]() ![]() … ![]() ![]() ![]() ![]() ah sevgilim can kırıkları kesiyor işte tüm sözcüklerimi ![]() ![]() hayat lugatımın tüm anlamıyken,eş anlamını bir türlü bulamıyordum ![]() ![]() tıkanıyordu kelimelerim yüklemlerim hep bir ihtilale hazırlanıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() Alıştım her geldiğin günde yeni bir gökyüzü yaratmaya gelişini muştulayan güvercinlerle ![]() ![]() Cisim yağmurlarını durdurdum ![]() ![]() ![]() ![]() Başka hangi duygu böyle ölümüne direnişe iterdi beni ![]() ![]() Başka hangi yüreğe kurşun bulvarında dolanıp saplanır böylesi bir aşk ![]() ![]() ![]() ![]() Miladı sen finali sen ![]() ![]() Bir tarih sızar hayatıma hep sil baştan adı sen ![]() ![]() ![]() ![]() Gelmişi sen geçmişi sen ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|