![]() |
Bu Fykrayy Okumak Yasaktyyrr :) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Fykrayy Okumak Yasaktyyrr :)bu fykrayy okumak yasaktyyrr Yassak! Dedik ama Türküz i?te dayanamayyz okuyun da görün bakalym Bir grup ingiliz,amerikan ve Türk gemiyle yolculuk ediyorlarmy? ![]() Birden ?iddetli bir fyrtyna kopmu? ![]() Geminin bataca?yny anlayan kaptan hemen yolculara ko?up gemiyi bo?altmalaryny istemi? ![]() Fakat kimse buna inanmayarak kendini denize atmayy kabul etmemi? ![]() Bir süre sonra bütün yolcularyn ölüm tehlikesiyle kar?y kar?yya oldu?unu gören kaptan hemen bir tayfasyny ça?yrmy? ![]() "Git bir de sen dene onlary gemiden atlamaya ikna etmeyi" demi? ![]() Tayfa gitmi? ve kysa bir süre sonra geri dönmü? ![]() Kaptan merakla sormu?: -Eee,noldu? -Hepsi atladylar efendim ![]() Kaptan çok ?a?yrmy?: -Nasyl olur,daha demin kyllaryny bile kypyrdatmamy?lardy ![]() Ne dedin onlara? -Çok kolay ![]() Yngilizlere "Sizin gibi soylu insanlar batmak üzere olan bir gemide olmamalylar" dedim ![]() Amerikalylara deniz suyunun insan vücudu için çok faydaly oldu?unu söyledim ![]() -Peki ya Türklere ne dedin? -Onlara da "Denize girmek yasak! " dedim |
![]() |
![]() |
|