Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cevirileri, erkek

Erkek Çevirileri

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Erkek Çevirileri

BEN BALI?A ÇIKIYORUM: Ben, elimde bir çubukla bütün gün sandalda oturaca?ym, kusana kadar içicegim ve denizde yüzen balyklary izleyece?im

BU ERKEKLERI ILGILENDIREN BIRSEY: Bunun bilinen bir mantykly açyklamasy yok, bo?una u?ra?ma, hiçbir mantyk kalybyna sokamazsyn

YEMEGE YARDIM EDEYIM MI?: Yemek neden hala masaya gelmedi?

EVET TATLIM HAKLISIN SEVGILIM: Çevirisi yok Onlar bu sözleri periyodik olarak söylemeleri için ?artlandyrylmy?tyr

ELBETTE SENI DINLIYORDUM TATLIM; SADECE AKLIMDA BIR SÜRÜ KARMASIK IS VAR: Su karsydaki kyzyl bombanyn içinde sutyen var my, yok mu kafam ona takyldy da!

SEVGILIM BIRAZ ARA VER, SABAHTAN BERI EVI TEMIZLEYECEGIM DIYE HELAK OLDUN: Su elektrikli süpürgeyi artik sustursan iyi olacak, filmin içine ettin!!

HMMM EVET, ÇOK ILGINÇ HAYATIM: Sen hala konu?uyor musun?

SENI DÜSÜNÜYORDUM VE SANA BU GÜLLERI GETIRDIM CANIM: Kösebasinda gülleri satan kyz tam bir afetti

ENDISELENME TATLIM, ALT TARAFI KÜÇÜK BIR KESIK: Aslynda tam damary kestim ama geberece?imi bilsem, canimin ne kadar acydy?yny itiraf etmeyece?im

HEY BUNUN IÇIN NEDENLERIM VAR: En kysa zamanda iyi bir tane bulsam iyi olacak

TABII KI SENI DUYDUM TATLIM: Ne söyledi?in hakkynda hiçbir fikrim yok ve umarym dinliyormu? gibi yapty?ymy anlayynca, 3 saat ba?yryp ça?yrmazsyn

BILIYORSUN GÜZELIM, BEN BASKASINI SEVEMEM: Senin çy?lyklaryna bile zar zor aly?tym ve daha kötüsüyle karsyla?ma riskini göze alamam

MUHTESEM GÖRÜNÜYORSUN: Tanrym ne olur bu denedi?in son elbise olsun yoksa kalp krizi geçiricegim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com