Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ynat

Ynat

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ynat

3 ki?i kahvede oturmu? inatcylyk üzerine konu?uyorlarmy?
Biri "ben çok inatcyyymdyr" demi? Dün gece geç saatte eve geldim kapyyy çaldym Karym "Kim o?" diye seslendi O saatte benden baska birinin bizim kapyyy çalmasyna imkan olmady?yny ve bunu karymyn da bildi?ini dü?ünerek hiç cevap vermeden kapyyy yine çaldym O yine "Kim o?" diye sordu Ben yine cevap vermeden kapyyy çalmaya o da "Kim o?" diye sormaya devam etti Böylelikle sabahy ettik Ya i?te ben böoyle inatcyyym
Baska biri "Senin inadyn da inat my?" diye lafa ba?layyp devam etmi? "Ben dün di?im a?rydy?y için bizim di?ciye gittimAdam 'Hangi di?in a?ryyor?" diye sordu Ben de "Di?ci sensin bul bakalym" dedim O'da teker teker bütün di?lerimi çekti ama aslynda hangi di?imin a?rydy?yny söylemedim"
Üçüncü adam "Sizinkilere inat denmez, bir de beni dinleyin" demi? Evlendim Gece karym "Ne olur bu gece bana dokunma! dediBen de kyzdym ve inat ettim tam 18 senedir karyma el sürmedim" diye devam etmi?Kahvede oturanlardan biri "Peki karde?im, senin koca, koca üç çocu?un var Sen karyna hic el sürmedi isen bunlar nerden geldi?" diye sormu? Adam da;

"Ben de merak ediyorum ama inat de?il mi hayatta sormam!"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com