Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
demet, fıkra

Bir Demet Fykra

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Demet Fykra

Yavru tav?an yuvasyndan ilk defa ayrylyr, önüne çykan hayvanlarla muhabbete ba?lar

Önce bir katyr görür, tav?an " sen kimsin?" diye sorar, Katyr, "ben Katyr, annem e?ek babam at, ikisi birle?ince biz oluyoruz" der, tav?an ?a?kyn oradan ayrylmy? birazdan önüne kurt köpe?i çykmy?, ona sormu? sen kimsin diye, Kurt köpe?ide, adynyn kurt köpe?i oldu?unu, annesinin kurt babasynyn köpek oldu?unu söylemi?, tav?an oradanda uzakla?my?, önüne deve ku?u çykmy?, ona adyny sormu?, o da adynyn deve ku?u oldu?unu söyleyince tav?an biraz afallamy? ama üstünde durmamy? ve uzakla?my?, bir süre sonra kula?yna bir at sine?i konmu?, karde? sen kimsin? diye sormu?, sinek, " benim adym at sine?i" deyince tav?an:

- Hadi leeeeyn demi? oradan uzakla?my?

Nasreddin Hoca bir ak?am eve giderken elma almy? pazardan Ak?am yemekten sonra da getirmi? elmalary masaya da?ytmak için Karysyna demi? ki

- Hanym bu elmalary Allah taksimine göre mi da?ytayym‚kul taksimine göre mi ?

Karysy da

-Kul taksiminden ne hayyr gelir Hoca demi?‚sen Allah taksimine göre da?yt

Tamam demi? Hoca ve ba?lamy? da?ytmaya‚karysyna vermi? 1 tane‚kendisine almy? 3 tane‚çocuklara vermi? 4 er tane

Karysy ?a?yrmy? tabi‚e?it da?ylym bekliyormu? çünkü

-Aman demi? Hoca‚naptyn‚böyle Allah taksimi mi olur ?

Hoca da cevap vermi?

-Eee hanym demi?‚Allah da böyledir i?te‚diledi?ine az diledi?ine çok verir

?apka satarak geçinen bir adamyn yolu bir gün bir ormana dü?mü? bir süre yürüdükten sycaktan ve yorgunluktan bunalmy?‚ bir a?acyn altyna oturmu?‚ ?apkalarla dolu sepetini de yere koymu? ve uykuya dalmy? birkaç saat sonra adam tuhaf sesler duyarak uyanmy? bakmy? ki yanyndaki sepet bombo?‚ ?apkalar gitmi? bir de kafasyny kaldyryp agaca bakmy? ki‚ a?acyn dallarynda bir sürü maymun‚ her birinin kafasynda adamyn ?apkalary adam dü?ünmeye ba?lamy?:

- "ben ?imdi napycam‚ ?apkalary bu maymunlardan nasyl alycam?"

Dü?ünceli bir ?ekilde kafasyny ka?yrken bi bakmy? maymunlar da adamy taklidini yapyyolar‚ kafalaryny ka?yyolar adam ellerini havaya kaldyrmy? ‚ maymunlar da aynysyny yapmy?lar derken adam ne yapaca?yny bulmu? kendi ba?yndaki ?apkasyny çykartyp yere atmy?‚ tabi maymunlar da kafalaryndaki ?apkalary hemen yere atmy?lar adam böylece bütün ?apkalary toplayyp sepetine koymu?

aradan 50 yyl geçmi? artyk adamyn bir torunu varmy? o da dedesi gibi ?apka satycysy olmu? günlerden bir gün onun da yolu ayny ormana dü?mü? hava yine çok sycakmy? ve genç adam bir a?acyn altyna oturmu?‚ ?apkalarla dolu sepetini yanyna koymu? ve uykuya dalmy? bir saat sonra uyanmy? bir de bakmy? sepetin içinde ?apkalar yok derken tuhaf sesler duymu? bir de kafasyny kaldyrmy? ki a?acyn üstünde bi sürü maymun‚ hepsinin kafasynda birer ?apka adam dü?ünmü?:

- "dedem yyllar önce bana bir hikaye anlatmy?ty ne yapaca?ymy çok iyi biliyorum"

adam kafasyny ka?ymaya ba?lamy?‚ maymunlar da aynysyny yapmy?lar adam ellerini havaya kaldyrmy?‚ maymunlar da ellerini kaldyrmy? ve adam gülümseyerek kendi ba?yndaki ?apkayy çykarmy? yere fyrlatmy? o anda maymunlardan biri a?açtan inmi?‚ adamyn yere atty?y ?apkayy kapmy?‚ adama da bi tokat atmy? ve:

- "sadece senin mi deden var lan!"

Son derece güzel bir kadyn dondurma yiyormu?

Adamin biri kadynyn yanyna gitmi? demi? ki :

-hanymefendi‚ sizden bir ?ey rica edece?im ama biliyorum ki yanly? anlayacaksynyz

-yok anlamam buyrun tabi

-rica etsem bi kere yalayabilir miyim?

kadyn aa tabi demis dondurmayi uzatmy?

Adam: bakyn yanlis anladiniz

Kadynyn biri kocasyny aldatmaya karar verir ve köyün imamy olan Mahir´e bunun cezasynyn cehennem´de ne kadar olaca?yny sormaya gider
Ymam Mahir‚ anlatmaya ba?lar :
-´Kyzym köyün muhtaryyla kocany aldatyrsan alty ay‚ ö?retmeniyle yaparsan bir yyl‚ bekçi ile yaparsan iki yyl´
Kadyn dayanamayyp sorar:
-´Peki imam efendi ya köyün imamyyla aldatyrsam cezasy ne kadardyr?´
Ymam gevrek gevrek gülerek :
´Seni gidi kafir seni! Cennet´e mi gitmek istiyorsun´

Alıntı Yaparak Cevapla

Bir Demet Fykra

Eski 08-03-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Bir Demet Fykra

Yki e?cinsel aralarynda konu?uyormu? biri demi? ki:
- benim en sevdi?im spor güre?tir yakyn temasa geçti?im zaman bir ho? oluyorum di?eri de:
- benim en sevdi?im spor futbol demi? dü?ünsene topu bi kaleden alyyorsun bütün rakiplerini tek tek çalymlyyorsun kaleciyi de geçtikten sonra topu taca gönderiyorsun
arkada?y manidar bir baky?la:
- bunun neresi güzel‚ zevki nerde demi?
di?eri:
- i?in en can alycy noktasy orasy bi dü?ünsene; binlerce taraftar aya?a kalkyyor ve hep bir a?yzdan ba?yryyor "bneeeeee!!!!!!"

Serçenin biri bir bahar günü dalgyn dalgyn uçuyormu?

Bir anda farketmi? ki‚ yolun bir metre üstünde uçuyor ve kar?ydanda
motosikletli bir adam geliyor

Her ikisi de çarpy?mayy engellemek için ellerinden geleni yapmy?lar
Ama nafile
Serçe ´çotaaank´ diye kaska çarpyp dü?mü?
?imdi‚ motorcu syky bi hayvansever ya‚ do?al olarak hemen atlamy?
motordan; ko?mu? serçenin yanyna
Serçe baygyn yatyyor

Kyyamamy?‚ byrakamamy? yolda; almy? getirmi? eve
Eskiden kalma bir de kafesi var evde Baygyn serçeyi kafesin içine
güzelce yerle?tirmi?
Yanyna da az biraz su‚ az biraz ekmek koymu?‚ vurmu? kafayy
yatmy?
Bizim serçe bir müddet sonra ayylmaya ba?lamy?
Daha tam seçemiyor ortaly?y Hafif bulanyklyk var yani
Bir bakmy? ki parmaklyk‚ ekmek‚ su falan var bulundu?u
yerde
Birden dank etmi? vaziyet:
Hsstirlaann motorcuyu öldürmü?üz

Temel ava çykmy?‚ eli bo? dönmemek için kasaptan bir tav?an almy? Fadime‚

- Ha pu netur‚ soyulmu? tav?any nasyl avlaysun?
- Sevi?irken yakaladum‚ çiyinmeye firsatu olmadu vurdimm onuuu

Temel bir ak?am yolda yürüyormu?yerde bir nesne görmü?önce ne oldu?unu çykaramamy?eline almy?‚koklamy?‚tadyna bakmy?‚ve sevinçle ba?yrmy?;
"ula bu b mu?‚iyi ki basmadym!"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com