![]() |
Ö?le Kahkahasy |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ö?le KahkahasyYki deli yolda yürüyormu? birinci deli; ben gidiyorum susadym demi? ikinci deli; hazyr gitmi?ken benim içinde içiver demi? ![]() birinci deli; tamam deyip gitmi? on dakika sonra gülerek gelmi? ![]() ikinci deli; ne oldu diye sormu? birinci deli; ha hay kendi yerime temiz su, senin yerinede boklu su içtim demi? ![]() DYKKAT: 1 ![]() ![]() görenler insaniyet namyna görmezden gelsin ![]() ![]() ![]() Nasrettin Hocaya sormu?lar; Hocam, ramazan bizden memnun gitti mi? Hoca cevap vermi?; memnun gitmese her sene on gün önceden gelir miydi? Kadynyn biri denize girer tek ba?yna açylmaya ba?lar ![]() ne yapaca?ym diye dü?ünürken bir tahta parçasy bulur ve önüne örter ![]() ![]() kadyn önüne kapatty?y tahtaya bakar ve ne görsün ![]() ![]() ![]() '' Derinlik:2 metre, 18 ya?yndan küçükler giremez '' Hristiyan çocu?un birisi annesinden bisiklet istemi? ![]() günahynda çok Ysa'dan iste bisikleti demi? ![]() bir daha yazmy? yyrtmy?, birdaha birdaha yazmy? yine yyrtmy? ![]() ![]() çocu?um akyllanyyor diye ama kiliseye giden çocuk sa?yna soluna bakmy? kimsecikler yok ![]() meryem ana biblosunu alyp eve gelmi? ![]() YSA ANAN ELYMDE BYSYKLETY YSTER GETYR YSTER GETYRME Cemaatten abinin birini gaza getirmeye çaly?yrlar sen bir kyza laf atamazsyn diye ![]() Biraz u?ra?yrlar bizim abi yer gazy gider otobüs dura?yna ![]() GIIIIZ SEN SÜPHANEKEYY BYLYYON MU? Adamyn birinin ine?i hastalanmy? adam dua etmi? 'Allah'ym e?er ine?im iyile?irse 15 gün oruç tutaca?ym'' demi? ![]() ![]() ![]() ![]() Adam ellerini açmy?;'' Allah'ym bu garip kulunu kandyrdy?ynysanma sakyn ![]() orucuda ramazandan dü?erim'' demi? ![]() Kadyn kocasyna sorar:'' popomu nasyl buluyorsun'' diye Adam cevap verir: çama?y makinesi gibi ![]() kadyn bozulur elbette ama bozuntuya vermez ![]() adam kadyny arzular ![]() ![]() kadyn; kusura bakma küçücük bir ?ey çin koskoca çama?yr makinesini çaly?tyramam ![]() bir zahmet elinde çitileyiver der ![]() Genç imam göreve geldi?i köyde güzel bir kyza a?yk olmu? ve kyzy babasyndan istemi? ![]() fakat babasy benim verilecek kyzym yok demi? imama ![]() faydasyz adam kyzyny vermemi? ![]() '' BU EZAN BENDEN TÜM SEVYPTE KAVU?AMAYANLARA GELSYN'' Kadynyn biri birgün i?e geç kalmy? taksiye binmi? ama aceleden taksi parasyny evde unutmu? ![]() taksiciye parayy evde unuttu?unu söylemi? ama taksici, ya para ya da ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Y? yerinde patrona; geç kaldym özür dilerim demi? ama patron dinlememi? ya i?ten kovarym seni ya da ![]() ![]() ![]() demi? ![]() ![]() ba?yndan geçenleri ben hep ya da lary seçtim demi? ![]() ya da ![]() ![]() ![]() ![]() gülmesini istedi?in ki?ilere gönderirsin ya da |
![]() |
![]() |
|