Küçüklerin A?ky |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçüklerin A?kyEn büyü?ü 10 ya?ynda olan bir grup akylly bydy?a "Sence a?k nedir?" diye sormu?lar Alynan cevaplar, internette hyzla dola?yyor Cevaplara bakynca anlyyoruz ki, gerçekten ça? atlyyoruz Çocuklu?umuzda bize "A?k nedir?" diye sorsalar ne cevap verirdik?Aramyzdan cevap verebilen çykar myydy?Bu arada unutmadan cevaplaryn yanyndaki yorumlar da e-posta dünyayy dola?yrken, isimsiz kahramanlarca eklenmi? ![]() ![]() ![]() Y?te Cevaplar: -A?k, sevgilimizle aramyzda bi sürü kötü ?ey meydana gelmeden önce hissetti?imiz ?eydir ![]() -Benim anneannem syrtyndan hasta olmu?tu ve e?ilemedi?i için ayak tyrnaklaryna oje süremiyordu, dedemin de parmaklary hasta olmasyna ra?men anneannemin ayak tyrnaklaryna hep oje sürüyordu Bence a?k budur (Evet yaaa evet yaaa)-Sizin adynyz size a?yk olan birinin a?zyndan daha de?i?ik çykar, o size adynyzy söyledi?i zaman "benim ne güzel adym var" diye dü?ünürsünüz ![]() ![]() (Hakikaten! Hiç böyle dü?ünmemi?tim )-A?k birlikte yeme?e gitti?imiz zaman sevgilimizin kendi kyzarmy? patateslerini bizim taba?ymyza koymasy ve bizim taba?ymyzdan hiçbir ?ey almamasydyr (Y?te bu en güzeliydi)-A?k, biri sizi ne kadar kyrmy? olsa da syrf o üzülür diye ona kötü bi?ey söylememektir (Canymm yaa evet öööle, ama![]() ![]() )-A?k çok yorgun oldu?umuzda bizi gülümseten bi?eydir (Daha nasyl anlatylabilir ki?)-A?k, annemiz babamyza kahve yapty?y zaman ona götürüp vermeden önce kendisinin bir yudum içmesi ve tadynyn çok güzel oldu?unu kontrol etmesidir (Bi de illa ki de payla?maktyr)-A?k her zaman öpü?mektir ![]() ![]() Öpü?mekten yoruldu?unuz zaman bile hâlâ birlikte olmak ve çok konu?mak istersiniz Benim annemle babam da böyleler (Allaaam allaaam )-A?k, sevgilimiz bi?ey söylüyorsa yylba?y hediyelerini açmayy bile byrakyp onu dinlemektir (?imdi a?licam ama, bu da ikinci en güzel tarif)-'Senden nefret ediyorum' dedi?imiz birine ilerde a?yk oluruz (Hadiseyi çabuk kavramy? :-))-A?k sarylmaktyr ![]() ![]() A?k öpü?mektir![]() ![]() A?k "hayyr" demektir (Bu da çabuk çözmü? :--A?k sevgilimizin her ?eyini bildikten sonra bile onunla çok iyi arkada? olabilmektir ![]() -A?k kocamyz çok terliyken ve kötü kokuyorken bile ona "Sen Bruce Willis'ten daha yaky?yklysyn" demektir ![]() -A?k, köpe?inizi bütün gün evde yalnyz byraksanyz bile eve döndü?ünüzde size ko?up bütün suratynyzy yalamasydyr (Yaaoff hayyr bu çok acymasyzca ama :- -A?k, Sevgililer Günü kartlarynyn üzerinde yazan ?eyleri Sevgilimize soylemek ama ba?kalaryna söylerken yakalanmamaktyr (eheheheheh seni gidi seni)-Birine a?yksanyz, kirpikleriniz hareket ettikçe gözlerinizin içinden yyldyzlar çykar (Süper tespit)-E?er a?yk de?ilseniz "seni seviyorum"demeyin, ama gerçekten a?yksanyz hep "seni seviyorum"diyin, hem a?yksanyz hem de "seni seviyorum" demiyorsanyz çok ayyp (Anlayan anlamy?tyr bile![]() ![]() :-
|
|
|
|