Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
tymarhanede, ysyan

Tymarhanede Ysyan:)

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tymarhanede Ysyan:)

Tymarhanenin birinde bir gün isyan çykmy? Deliler salon gibi bir yerde toplanmy?, sa?y solu da?ytyyorlarmy?

Doktorlar filan, hiç kimse yakla?amyyormu?; delilerin yanyna!
Hastanenin ba?hekimi '- Bir ?ey yapmak lazym' demi? ve odaya dalmy?, kitaplary kary?tyrmaya ba?lamy? Bir süre sonra çykmy? ve di?er doktorlara ?öyle demi?

- ?imdi doktorlardan biri soyunup ko?a ko?a delilerin yanyna gidecek ve 'Ben canly bombayym' diye ba?yracak, literatüre göre ba?araca?yz!'
Doktorlar kendi aralarynda birini seçmi?ler ve çyrylçyplak soymu?lar Kapyyy açmy?lar ve '- Hadi ?imdi!' demi? ba?hekim Çyplak doktor ba?lamy? ko?maya ve ba?yrmaya:

- Ben canly bombayym, ben canly bombayym patlayaca?ym'
Deliler bakmy?lar doktora Sonra yakalayyp pencereden a?a?yya atmy?lar

- Eyvah!' demi? ba?hekim '- Literatüre göre yeniden denememiz lazym' deyip ba?ka bir doktoru soymu?lar ve onu da yollamy?lar delilerin arasyna O da çyplak bir vaziyette dalmy? delilerin arasyna:

- Ben canly bombayym patlayaca?ym' demi?

Onu da atmy?lar pencereden deliler Ba?hekim bakmy? ki olmuyor

- Ben gidiyorum!' demi? O da soyunmu? di?erleri gibi dalmy? odaya

Deliler bir bakmy?lar! Sonra hepsi odalaryna kaçy?my?lar ?a?yrmy? tabii ki doktorlar Sonra ara?tyrma yapmy?lar onu neden pencereden atmadylar diye Delilere sormuslar:

- Di?erlerini a?a?yya attynyz da onu neden atmadynyz?'

Deliler hep birlikte cevap vermi?ler:
- Onun fitili kysaydy Her an patlayabilirdi'

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com