Adminin Ek Y?leride Anca Böyle Olur..:))) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Adminin Ek Y?leride Anca Böyle Olur..:)))MANAV : Gel Abla Gel Taze topicler burda ![]() MÜNYBÜS ?OFÖRÜ : Verilmeyen te?ekkür kalmasyn Arka taraf te?ekkürler yollandymy?OTOBÜS ?OFÖRÜ : Arka konular bo? kalmasyn lütfen ilerleyelim yeni üyeler beklemesin ![]() YN?AATÇI : Topicler yerle?tirildimi,Hadi serverleride ta?yyyn ![]() PSYKOLOG: Anlyyorum ama sizde moderatörleri dikkate almalysynyz ![]() DOKTOR : Çabuk olun konuyu getirin üyeyi kaybediyoruz Mesajy yazyn üyeyi kaybediyoruz DIT DIT DIT Allah rahmet eylesin![]() POLYS: Yakalayyn ?u üyeyi Flood yapmy?![]() Ö?RETMEN : Evet konuyu ?urdan açyyoruz Linki ?urdan veriyoruz![]() ÇÖPÇÜ : Evet gereksiz mesajlary ve konulary siliyoruz ![]() PSYKOPAT Neee ![]() ne dedin sen bana? nasylsyn ne demek yaw? Admine nasylsyn denmez saygysyz, yorumlaryny yazylaryny oku anla gör sorma bir daha![]() ![]() TERZY Bana keskin bir makas versene, üyeler listesinden 3 sayfa sondan 7-15 arasyndaki üyeleri kesicemHAKYM Eveeet ![]() seni dinledim, ?imdi de sen anlat bakalym aranyzdaki sorunu, ona göre bir konsültasyon yapacam![]() ![]() GYZLY AJAN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() /![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() /![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() / yaaa demek oyle![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DYYETYSYEN Üyelerim için en faydaly yemekleri yaratmalyyym ![]() ![]() BELALI SEVGYLY (pek meslek sayylmaz ama) Forumuma veya üyelerime veya orjinal resimlerimize ![]() , hiç bir sitenin, adminin, modun, üyenin yan gözle bakmasyna, tema, fikir, içerik dahil a?yrmasyna, de?il izin vermek, maazallah kaatiliniz olurum ha |
|
|
|