![]() |
Ytiraf.Com |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ytiraf.ComCinsiyet: Kadyn; Ya?: 33; Ülke: ABD Yer Bahariye, Ystanbul ![]() ![]() Kar?y taraftan geçmekte olan di?er bir polis arabasynyn megafonundan duyulan anons ise ?u: "Lütfenini yiyimm Mistafaaaa ![]() ![]() * * * * * * Cinsiyet: Erkek; Ya?: 18; Yl: Ystanbul Trafi?in syky?yk oldu?u saatlerde Dolmabahçe´den Be?ikta?´a do?ru yürüyordum ![]() ![]() Tam o syrada, polis arabasynyn yanyna motorlu bir polis yakla?ty ve bombayy patlatty ![]() ![]() * * * * * * Cinsiyet: Erkek; Ya?: 28; Ülke: Almanya Yyllar önce sahilde arabayla turlarken bir ekip otosu bizi cevirdi ve sordu: "Gençler alkol var my?", cevabymyz: "Yok valla, hepsini içtik ![]() * * * * * * Cinsiyet: Erkek; Ya?: 26; Yl: Ystanbul Polis anonslaryna bir ek de benden ![]() ![]() "Yftara üç tane büyük, sahura da iki küçük pide alyyoruz ![]() ![]() ![]() * * * * * * Cinsiyet: Kadyn; Ya?: 31; Yl: Mu?la Arkada?ymyn sevgilisi komiser ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Erkek arkada?y çok utanmy? ve hemen telsize sarylyp telsizin di?er ucundaki memura ´Bu ne biçim anons, malum kadyn deyin biz anlaryz ![]() ![]() On dakika sonra gelen telsiz anonsu ikisini de kahkaha krizine sokmu? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * * * * * * Cinsiyet: Erkek; Ya?: 30; Yl: Ystanbul Bir arkada?ymla balyk almaya gitti?imizde, arkada?ym kovanyn içinde yüzüp çyrpynan balyklara bakyp, ´Bunlar taze mi?´diye sormu?tu ![]() Balykçy da cevaby hemen yapy?tyrdy: ´Yok abla, pil takyp oynatyyoruz ![]() * * * * * * Cinsiyet: Erkek; Ya?: 28; Yl: Eski?ehir Bugün radyoda duydu?um kan anonusu üzerine kan vermek için hasteneye gittim ![]() ![]() Sorularyn biri "Son iki yyl içinde cinsel ili?kiye girdiniz mi?" ?eklindeydi ![]() ![]() Fakat testi hem?ireye verirken gözüm o soruya takyldy ![]() ![]() ![]() Sonuç: Bilimum HIV testlerinin yapylmasyny beklemek için saatlerce lobide oturdum ![]() ![]() Neyime benim elin hem?iresini etkilemek ![]() |
![]() |
![]() |
|