Her Hastalyk Kötü De?ildir... |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Her Hastalyk Kötü De?ildir...Her hastalyk kötü de?ildir 85 ya?yndaki Martin 25 ya?yndaki bakycysy Filipinli Rose ile evlenmi? Kyz, yeni kocasynyn ileri ya?y nedeniyle bütün geceyi onunla geçirip sa?ly?y bozulmasyn diye 2 ayry yatak odasy hazyrlamy? Dü?ün sonrasy yata?a girip kocasyny beklemi? 85 ya?yndaki damat az sonra gelmi? Her ?ey mükemmel gitmi?, Martin odadan ayrylmy? ve güzel gelin uyumaya ba?lamy? Az sonra kyzyn kapysy gene açylmy? Ya?ly damat, yine hazyr, her ?ey gene çok güzel gitmi?, Martin gelini öpmü?, iyi geceler dileyip ayrylmy? Kyz tekrar uyumaya çaly?yrken Martin bir daha geri gelmi?, inanylmaz, bir daha birbirlerini mutlu etmi?ler Damat ayrylyrken, genç gelin "Gerçekten çok etkilendim " demi?, "Senin ya?ynda birinden bu kadar syk bir performans beklemiyordum Üçte birin ya?yndaki gençler ancak bir kere beraber olabiliyorlar Gerçekten müthi? birisin Martin!" "Nee??" demi? Martin, "Yani ben buraya daha önce geldim mi?" Öyküden alynacak ders Alzheimer her zaman kötü bir hastalyk de?ildir! |
|