![]() |
Sary?ynlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sary?ynlar![]() son model üstüaçyk arabayy durduran trafik polisi arabanyn sürücüsü olan sonderece güzel sari?yna ehliyet sorar ![]() sary?yn:ehliyetnedir Ruhsat sorar sary?yn : Ruhsat nedir diye cevap verince polis merkeze telsizle olayy bildirir Merkezden cevap: Üstü açyk çok lüxs bir arabamy sürücüsü güzel bir sary?ynmy ![]() Polisin cevaby : evet Merkez Polise: Hiç durma Hemen Pantolonunun Fermuaryny indirder ![]() Polis ?a?kynlykla denileni yapyp pantolonun fermuaryny indirirken ![]() sary?yn isyanla ooof yinemi alkol muayenesi ![]() Bir sarysyn, bir kyzyl ve bir esmer kyz yanmakta olan bir binanyn çatysynda mahsur kalmy?lar ![]() ![]() "Atla ![]() ![]() Esmer olan kyz çatynyn kenaryna kadar gelmi? ve kendisini a?a?yya byrakmy? ![]() ![]() ![]() Itfaiyeciler tekrar catyya seslenmi?ler; "Hadi atla ![]() ![]() "Atlamam ![]() ![]() Ytfaiyeciler; "Hayyr, çekmeyiz ![]() ![]() ![]() ![]() Çatyda sadece sary?yn kalmy? ![]() "Atla, atla ![]() ![]() Sary?yn; "Kesinlikle atlamam ![]() ![]() ![]() itfaiyeciler; "Kesinlikle cekmeyecegiz ![]() ![]() Sary?yn kyz; "Bakyn, sizin çar?afy çekmeyece?inize güvenemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Brandi adynda sary?yn bir i? kadynynyn i?leri çok kötü gidiyormu? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Brandi kyzym, Lotoyu kazanmak için önce Loto bileti alman lazym ![]() ![]() ![]() ![]() Íki sary?yn beraber televizyonda bir kovboy filmi seyretmektedirler ![]() Filmin bir düello sahnesinde birinci sary?yn arkada?yna; - Var mysyn 10 Lira iddiasyna kysa boylu kovboy deüelloyu kazanacak ![]() - Varym, uzun boylu kazanacak ![]() Düelloyu kysa boylu kovboy kazanyr ![]() ![]() Kazanan sary?yn: “Koy parayy çantana, ben bu filmi önceden görmü?tüm“ der ![]() Bunun üzerine kaybeden sary?yn: -Ben de görmü?tüm de, lakin bu sefer kysa boylu kovboyun tekrar kazanaca?yny hiç tahmin etmemi?tim ![]() ![]() Iki gazino krupyesi canlari sikkin, rulet masasi basinda musteri bekliyorlardi ![]() ![]() - "Pardon oynayabilir miyiz?" dedi ![]() ![]() ![]() - "Hadi bakalim, kazanacagiz, yeni elbiselere ihtiyacim var ![]() ![]() - "Evet, evet kazandim, kazandim ![]() ![]() Krupiyeler birbirlerine bakakaldilar ![]() - "Fislerini hangi numaraya koymustu ki?" - "Bilmiyorum, sen bakiyorsun diye dusunmustum ![]() ![]() Üç sarisin detektif olmak üzere polis teskilatina müracaat etmisler ![]() Yapilmasi icap eden bir sürü imtihandan birini idare etmek de Komiser Kâzim'a düsmüs ![]() Kiz söyle bir durmus ve "Çok kolay" demis "Adam tek gözlü" Komiser Kâzim resime bakmis ve "Kizim bu resim profilden, yani yandan çekilmis ![]() ![]() ![]() ![]() bir cevap ver" Ikinci kiz "Bu adami tanimak çok kolay" demis "Çünkü adamin tek kulagi var" Komiser Kâzim "Kizim" diye bagirmis "Bu resim profilden dedik yaa! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kâzim üçüncü kiza "Kizim lütfen akilli bir cevap vermeye çalis ![]() ![]() ![]() Komiser Kâzim saskin, saskin resime bakmis ama adamin lens takip takmadigini bir türlü anlayamamis ![]() ![]() Komiser Kâzim üçüncü kiza hayranlik içinde "Aferin be kizim" demis "Dogru bilmisin ![]() "Tek gözlü, tekkulakli bir adamin gözlük takacak hali yok ya !!" ![]() |
![]() |
![]() |
|