|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aday, duvar, güldürmeye, olabilecek, yazıları |
![]() |
Güldürmeye Aday Olabilecek Duvar Yazylary.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güldürmeye Aday Olabilecek Duvar Yazylary..Nereye dönersem döneyim, popom hep arkada kaliyor * Taksime cami yapmasinlar; baskasinin taksisine yapsinlar ![]() * Geçen gün bir taksi çevirdim; hâla dönüyor ![]() * Kendimi öldürüp intihar süsü verecem ![]() * Yas 15: Akil yasta degil bastadir ![]() Yas 35: Akli basa yas getirir * Insanlar ikiye ayrilir: Bacaklarindan caaarrrttt diye ![]() * Is siddet ve sekse gelince, iyi bir is yaptigin için cezalandiriliyorsun ![]() * Ey yükselen yeni nesil! In ulan asagi! * Milyonlarca sinek yaniliyor olamaz, sen de dene * Merak etme, kisirlik kalitsal degildir: ogluna geçmez ![]() ![]() ![]() * Ulan bu memlekette sadece Teksoy mu görevde??? * Insanlar üçe ayrilir: Saymayi bilenler, saymayi bilmeyenler ![]() * Çalismak eglencelidir; ama simdi eglencenin sirasi degil ![]() ![]() ![]() * Eskiden kibirliydim; artik kusursuzum ![]() ![]() ![]() * Arkadaslarla Toplu Bir Fotograf Çekinelim Dedik ,Sen Gelmeyince Bizde Topsuz Çekildik * Ask bir havuzdur ![]() ![]() ![]() ![]() * Sigara sagliga zararlidir ![]() * Su an gizli kamera çekimi yapiliyor ![]() * Beni bir o anladi ![]() ![]() * Askimiza nokta koyma sevgilim ![]() ![]() * Allah'im ! kendim için hiçbir sey istemiyorum ![]() ![]() * Tatli dil yilani deliginden çikarir ![]() ![]() * Edison elektrigi buldu ama parasini biz ödüyoruz ![]() * Sigara içenlere öncelik tani ![]() ![]() * Boing moing dinlemem ![]() ![]() * Sigara içme torununu gör ![]() ![]() * Insanlari tanidikça hayvanlari daha çok seviyorum ![]() * Seks bir matematige benzer ![]() ![]() * Para istemeye gelen her üç kisiden birisi ölür ![]() ![]() * Amanin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Gülü seven abisine katlanir ![]() * Biktim bu rezilligi çekmekten ![]() ![]() * Bir leoparin kuyrugunu sakin tutma ! Tutarsan da sakin birakma ![]() * Kaplumbagaya dikkat et ![]() ![]() * Haydi, keselim su agaci yasina bakalim ![]() * Erkekligiyle övünür, kadindan dogan erkekler ![]() * Basarili adam karisinin harcayabileceginden fazla kazanandir ![]() Basarili kadin ise böyle bir adam bulandir ![]() * Unut dediler , unuttum ![]() ![]() * Bana geceyi zindan ettiler ![]() ![]() * Hiç düsmanim yok ![]() ![]() * Son gülen iyi gülmez ![]() ![]() Eger kisi ,akilli ve çaliskan ise takdir et Akilli degil çaliskan ise ,dikkat et Akilli olup ta tembel ise ,ikaz et Hem akilsiz ,hem tembel ise imha et ![]() |
![]() |
![]() |
|