![]() |
Evlilik Ama Forumda |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Evlilik Ama ForumdaE?er forumda bir evlilik gerçekle?irse öncelikle yuvayy di?i ku? yapar manty?yyla bayan user bir topik açar ve kira ve fatura derdi olmadan orada ya?amaya ba?larlar ![]() ![]() Erkek userin geçimlerini sa?layabilmesi için çaly?masy gerekir ki eve + rep getirebilsin ![]() ![]() - yemekte ne var hanym? * fyrynda makarna ![]() - yine mi rep ![]() ![]() * eve ba?ka bi?ey aldy?yn my var sanki - geçen gün getirdi?im te?ekkürleri ne yaptyn ![]() ![]() * sen bu topik neyle dönüyo sanyyosun he alty aydyr ayny avatary kulanyyorum ben senin haberin var my Crying or Very sad - üff ulan zehir ettin yemiyorum erkekler için bölümüne gidiyorum ben * o çulsuz arkada?larynla kary kyz muhabbeti yapycaksyn dimi yine ![]() ![]() - ne alakasy var hayatym günün geli?melerini de?erlendiriyoruz ![]() -hadi ordan bigün de beraber çyksak ölür müsün sanki ![]() ![]() - sen fyrynda rep mi yaptym demi?tin * makarna Her evlilikte oldu?u gibi ufak tefek sorunlar ya?anacaktyr tabii ki ama gönüller bir olunca topikler seyran olurmu? her evlilikte oldu?u gibi kyskanmalar da ya?anycaktyr - ne öle o avatar küvetin içinde kan revan her yer gö?üsler dy?arda * ama hayatym gotic o - ba?latma lan gotiine tweety tyrtyl bi?ey koy hasta etme adamy - a?kym kalk topikten tykyrtylar geliyoo ![]() ![]() * kedidir hanym kedi 1 Ki?i Burada Takylyyor - Garfield -A?kym -Ben sana küsüm -Neden a?kym -Bugün yazdy?yn 15 topicden 2sinde bana yorum yapmadyn -Ama a?kym hayvanlar aleminde bir öküz hakkynda yorum yapmy?tym sadece -Olsun altynada yorum yapabilirdin -Saçmalamaya ba?ladyn sen artyk verengül -Girip o postlary editleyeceksin -Ya bi git ya -O zaman bu ili?ki burda biter -Dü? yakamdan verengül -Banlatcam seni -Ben forumdan ayrylyyorum zaten -Ymzany sil öle git -Sende nickini de?i?tir -Salak -Manyak -Ak?am eve gelirken 2 ekmek al -Olur + Yaa a?kym yaa gördü?üme göre imzany de?i?tirmi?sin ![]() - Evet de?i?iklik olsun diye ![]() + Nasyl ama eskisinde benim adym yazyyordu ya - Hee nasylda unutmu?um ![]() ![]() + Sen beni sevmiyorsun artyk Hüsnü ![]() - Olurmu öyle ?ey a?kymmmmm tabii seviyorum ![]() + Hadi inandym diyelim ![]() - Bir de admin mi çykty ?imdi? Nee diye konu?çam adminle ![]() + Eee hani seni mod yapmasy için yalvaryp (+) rep verecektin ya ondan bahsediyordum ![]() - Ben adminle aty?tym 10-15 tane (-) rep verdim ![]() + Ne yaptym dedin sen? - Eee bir kyza sata?yyordu bende - karma verdim ![]() + Sana ne elalemin userinden? - Ben ona ?eyyy ![]() ![]() ![]() + Sen ona neyyy ![]() ![]() ![]() - Ben ona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() + Ben babamyn topicine gidiyorum +a?km bir ?ey dicem ama söz ver kyzmycan _söyle allahyn belasy +evlilik topicimizde yanly?lykla flood yaptym kyzma nolurr -sen benim admynlerle ba?ymy belaya my sokmak istiyorsun !!annen yine bize eksi rep vercek +napayym yaranayym diye admyn olmasyny isteyen sendin _a?kym bugün temizlik yapycam sen korumaly foruma git erkek erke?e takyl +tamam forumumun gülü -a?km bak bu bizim çocu?umuz ne kadar da sana benziyor +ismini ne koyucaz a?km _sanal bebe?im evet evet sanal bebe?im o benim +bu ne nan cevap ver evli kadynyn chatte cutta ne i?i var elalemin ¤¤¤i adamyyla isminde hayyr yok ?erefsizim _ sen de kendini gizli yapmaktan vazgeç gecenin bu saatinde PM atan kyz kim? - ne bileyim ben canym alla alla + kes sesiniiii cevap ver YORUMLAR DA SYZDENNNNN ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|