Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
günlükleri, kahramanlarının, masal

Masal Kahramanlarynyn Günlükleri

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Masal Kahramanlarynyn Günlükleri

Kyrmyzy Ba?lykly Kyz
Sevgili Günlük Ölemedi gitti ?u babaannem olacak kadyn Her gün ormany geçip ona yemek götürmekten 3 ayly?yny çekicem diye banka kuyruklarynda beklemekten helak oldum Ybi? gibi kyrmyzy ba?ly?ymla gezindi?im için arkada?larym arasynda alay konusu olmak da cabasy Millet hafta sonu alemlerden alemlere akyyor ben habire yemek götürüyorum Kurdu ku?u da var bunun

Kurt dedim de kurt yese ?u kadyny da kurtulsak ya "A?zyn neden büyük? Burnun neden o kadar kocaman?" diye sorarsam da namerdim Anlamamy? gibi yaparym olur biter Ha kurt beni yerse masal oluruz ayry ama asyl ben kurdu yersem haber olurum haber Öyle bir gündeme otururum ki Ardyndan bir kaset yaparym Ylk ?arkymyn ady da hazyr; "Yçime kurt dü?tü" Nasyl yykylyyo di mi?

Külkedisi
Sevgili Günlük Ne bu ya?! Koca gün üvey ana üvey karde? zulmü çek çaly? çabala; sonra kyrk yylyn ba?y kar?yna bir peri çyksyn ondan da azar i?it! Neymi? onun seçti?i kyyafeti be?enmemi?im Ulan onun nesini be?eneyim?! Acayip bir kylyk Hangi devirden kaldy?y belli de?il Onu giyip gitsem davete ?imdikinden daha fena alay konusu olurum be Hele o ayakkabylar Camdan ayakkaby olur mu ya? Kesin çykar onlar benim aya?ymdan Üstelik basyp bir yerlerimi keserim Bal kaba?yndan araba yapmaya kalkty inanabiliyor musun? Millet Ferrari'den inmiyor ben kaba?a binicem Haa bi de demesin mi "12 oldu mu mekany terk et!" Ayol millet 12'de gelmeye ba?lyyor be Gece ba?larken ben kaçacakmy?ym Ben "Olmaz" deyince "Sen Külkedisi de?ilsin kyl kedisisin" deyip gitti

Giderse gitsin Hem evlenece?i kyzy aya?yna ça?yryp dans ettiren prensten de hayyr gelmez Bunca yyl beklemi?im olacaksa tam olsun

Haa bi de kimse ?unu unutmasyn kom?u kom?unun külkedisine muhtaçtyr Y?te o kadar!

Çizmeli Kedi
Sevgili Günlük Yaz geldi ben hala bu manyak çizmelerleyim Ben böyle masal yazaryna tüküreyim e mi? Ulan yazsana ?öyle spor ayakkabyly kedi tek parmak terlikli kedi Sanki millet bi?ey diyecek Kedinin çizme giymesine takmayan sandalet giymi?ine mi takacak? Ama yok maksat bana eziyet olsun Ama bu böyle olmayacak Ya ne olacak? Cyrmalyycam bu masalyn yazarynyn her bi yanyny o olacak Bu sycakta çizme giye giye her yanym pi?ik oldu be Hayyr çizme de giysem kediyim sonuçta karde?im ci?er gördüm mü i?i gücü byrakyyorum Köpek gördüm mü tyslayyp kabaryyorum ayakta çizmeler olunca takan olmuyor tabii Kedilik karizmasy marizmasy kalmyyor Yazara sorsan masaldaki karizmadan bahsedecek "O çizmeler her ?eyin senin" deyip tatava yapacak

Kendi bu arada bütün gün karylarla kyzlara Seni masalda oynatycam aya?yyla kimleri götürdü inek Ya ben? Mart geldi mi hepten deliriyorum Bu çizmelerle damda di?i kedi kovalamak kolay my? Bazen gözü karartyyorum çykayym diyorum dama Sonra "Ulan koskoca çizmeli kedisin yaky?yr my sana elin damynda gece vakti ba?yra ça?yra" diyorum Bunun paparazzisi var bunun kariyeri var
Yyi de sap sap da dola?ylmyyor ki bekarde?im Milletin derdini çözücez derken biz dert yuma?y olduk gitti

Pamuk Prenses
Sevgili günlük Adymyz Pamuk titrimiz prenses ama yemi?im prensesli?ini O avcy yüre?imi alyp cadyya götürseydi de kurtulsaydym bu hayattan Ormanyn ortasynda 7 tane bodur manyakla u?ra?yyorum Manyak demem bo?una de?il Ne?eli diye bir tanesi devamly kafa kyyak dola?yyor ormanyn orta yerinde iyi maly nereden buluyorsa artyk Bir gün ba?ymyzy yakacak o olacak Uykucu diye ba?ka bir tanesi feci horluyor gök gürültüsü yanynda halt etsin! Ormanyn cümle hayvanaty gelip 'onu bize verin' diyor du bakalym hayyrlysy

Aksyryk diye cüce olur mu burada var? Olayyn ne? Çok güzel aksyryrym abi Hasta olmayalym diye her gün bitki toplayyp çay yapmaktan anam a?lady Bunun aksyry?y geçmiyor! Bir tanesi "Çaylaaaar" diye dola?yyor ortalarda aklym çykyyor Bir televizyon dizisinde mi ne görmü? Kelo?lan'y Öfkelisi Somurtu?u alayy manyak senin anlayaca?yn Hayyr manyak olarak kalsalar iyi bir de sapyklar

Boy avantajyyla ete?imin altyny seyrediyorlar fyrsatyny bulduklarynda Rahibeler gibi geziyorum mecburen Her biri ayry ayry sarkty bana dü?ünebiliyor musun? Bir gün birbirilerinin üstüne çykyp Voltran'y olu?turup ?anslaryny bir de öyle deneyecekler diye korkuyorum Millet 12 dev adamla geziyor biz kaldyk bu pigmelere Prens gelecek diye bekliyoruz ama onun da gelece?i yok Köprü trafi?ine mi takyldy nedir? Godot'u bekliyoruz sanki anasyny satayym Ya?lanycam buralarda Yamuk Prenses olup ölüp gidicem yaa !!

Rapunzel
Sevgili günlük kusura bakma sana yazamadym ne zamandyr 'kafamy ka?yyacak vaktim yoktu' demeyi çok isterdim ama asyl kafamy ka?ymaktan sana yazmaya vakit bulamadym Neden? Yyllar yyly benim salak prensim tutunup da yanyma gelebilsin diye uzatty?ym saçlarym kir içinde de onun için Bu kadar uzun saçyn bakymy kolay my? Yykamak bir dert Gölet lazym bu kadar saçy yykamaya Hadi yykadyn diyelim kuruyana kadar mevsim geçer valla Kulenin tepesinde oturup prens beklemekten kuaföre de gidemiyorum saç kremi alamyyorum Haliyle saçy börtü böcük bürüyor Bit olsa iyi geçende saçyn içinden tapir çykty Tapirin ne i?i var saçymyn içinde diye depresyona girdim Saçlar dökülmeye ba?lamasyn my? Üstelik tam prens efendi saçlara asylmy? yukary çykarken ba?lady Zaten güçsüzle?en ve dökülmeye yer arayan saçlar prensin elinde kalynca çocukca?yz 30 metreden yere çakyldy 'Kyrk yylda bir adam bulmu?tuk o da gettiii' diye az a?lamadym Ama dersimi çykardym kuleye asansör yaptyryyorum saçlary da Gülben Ergen modeli kestiriyorum Ylk gelecek prens rahat etsin Ah ulan ah gidiyor güzelim saçlar Ne ?ampuan reklamlaryndan teklifler aldym da gitmedim

Syrf masal bozulmasyn diye Ahenkle dans etmek neymi? cümle aleme gösterecekti saçlarym ama olmady! Yoksa ben istemez miydim saçlarymy ?öyle bir savurayym da erkeklerin hayran baky?lary arasynda otoparkta bo? kalan yere arkada?ymyn arabasyny park etmesine yardym edeyim Bir yandan da dü?ünüyorum ne uzatyp duruyorum ki saçlary? Prens yanyma çykyp da ne olacak sanki?! Bir iki sene gül gibi geçinicez Sonra bulacak birini beni aldatacak Ben saçlarymy u?runa süpürge etti?imle kalycam Yok yok kesiyorum ben bu saçlary i?te o kadar!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com