![]() |
Masal Kahramanlarynyn Günlükleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Masal Kahramanlarynyn Günlükleri![]() Kyrmyzy Ba?lykly Kyz Sevgili Günlük ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurt dedim de kurt yese ?u kadyny da kurtulsak ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Külkedisi Sevgili Günlük ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Giderse gitsin ![]() ![]() ![]() Haa bi de kimse ?unu unutmasyn kom?u kom?unun külkedisine muhtaçtyr ![]() ![]() ![]() Çizmeli Kedi Sevgili Günlük ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendi bu arada bütün gün karylarla kyzlara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yyi de sap sap da dola?ylmyyor ki bekarde?im ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pamuk Prenses Sevgili günlük ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aksyryk diye cüce olur mu burada var? Olayyn ne? Çok güzel aksyryrym abi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Boy avantajyyla ete?imin altyny seyrediyorlar fyrsatyny bulduklarynda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rapunzel Sevgili günlük kusura bakma sana yazamadym ne zamandyr 'kafamy ka?yyacak vaktim yoktu' demeyi çok isterdim ama asyl kafamy ka?ymaktan sana yazmaya vakit bulamadym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Syrf masal bozulmasyn diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|