Anne Karnynda Ykiz Konu?malary |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Anne Karnynda Ykiz Konu?malary1) Ule iki tekmeliyim de sevinsin garibanlar bari 2) Star wars anduroyidi miyiz, insan myyyz belli de?il arkada?, aylardyr iki büklüm bekliyoruz 3) (ikizler konu?maktadyr) - allah kurtarsyn karde? - eyvallah 4) (ikizler halen konu?maktadyr) - Ehehe bu çok e?lenceliymis ?imdi chateau brillant nasyl? - Abi benim canym acaip sekilde mango tur?usu çekti nerden söylüyoruz? - Merak etme a?ertiriz gelir ?imdi - Süpersin baba yaa 5) (zyt ikizler orhan - erhan) - Orhan olum ?urdan çykalym bi, direk manita bulacam sana - Erhan beni ?iirle sulasynlar 6) Orhan bunaldym olum ben burda! Kary kyz yüzü göremiyoruz! - Erhan kafamyn içine ettin günlerdir Batsyn bu dünya bitsin bu rüya yani 7) Melis bak ön tarafymda bi?ey çykty yeni Gecen gün yoktu Aaaa? Sende yok? - Malsyn Kür?at Mal geliyosun dünyaya mal gidiceksin 8) (ikizlerden Muhittin osurur) Selahattin : ulan yuh be demek ki bu yüzden ikiz do?umlar sakyncaly oluyor Senin gibi adamlar olursa di?er bebek napsyn havasyzlyktan ölür tabi! 9) - ?afak kaç hoca? - Sen sayyyorsun ya olum, ayny i?te 10) Ulean 5 aydyr tekmeliyom!!! Du ben bunu bi ysyrayymmm 11) Yav ammada sulu bir ortam bu yahu, bebek miyiz, balyk myyyz anlamadym gitti? 12) ?u göbe?imdeki ipi bi koparsam bi saniye durmam be burda, anladyk ekmek elden su gölden falan ama insan sykylyyo canym 13) (Ykizler) - Olum ge?irmesene be - Olum valla midesi guruldady annemin 14) (Zyt ikizler) - Çykaryn beni buradan Kyrlarda ko?mak, sevgilimle co?mak istiyorum - Yürümene 1 sene var daha, ne ko?masy ne sevgilisi? - Yapma yaa Daha çykmadan depresyona giricem be karde?im |
|