Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
benmi, geleyim, ylla

Ylla Benmi Geleyim.

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ylla Benmi Geleyim.

Bir papaz ?iddetli bir fyrtynada kilisede mahsur kalyr Sular yükselmeye ba?layynca bir ki?i gelir ve papaza gitmelerini söyler Papaz hayyr ALLAH beni kurtaracak der Sular iyice yükselir sandalla bir kurtarma grubu papazy almak için kiliseye gelir Papaz gene ALLAH beni kurtarcak der sandala binmez Papaz sular iyice yükseldi?inden çatyya çykmak zorunda kalyr Neyse artyk iyice çaresiz kalmy?tyr niyahet bir helikopter gelir papaza hadi bin denir papaz gene ALLAH beni kurtaracak der Sonrasynda büyük bir sel gelir ve papaz sularda kaybolurPapaz gözlerini açarki dünyasyny de?i?tirmi? Rabbine serzeni?te bulunur Ey Rabbim ben sana ibadet eden itaatkar bir kuldum beni niye kurtarmadyn ALLAH buyurur ki ey kulum ben sana bir kulumu gönderdim geri çevirdin, sandal gönderdim binmedin, helikopter geldi ona da binmedin illa benmi geliyim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com