![]() |
Üye &Amp; F.Yönetici Diyaloglary .. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Üye &Amp; F.Yönetici Diyaloglary ..Forum yoneticisi veÜye Diyaloglary Forum yoneticisi: Arkadasim bu konu daha once verilmisti ![]() ![]() Üye: Arama emrim yoktu arayamadim ehuehueheu Forum yoneticisi: Banned ! Üye: Hocam actigim konuyu kilitlemissin ya Forum yoneticisi: Ee Üye: Bizim bir arkadas icerde kalmis , ustune kilitlemissin konuyu, bi aç da cikiversin ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned ! Üye: Haci program isteklerimizi burada mi yapiyoruz ![]() Forum yoneticisi: evet Üye: O zaman siradaki program sevip de kavusamayanlara gitsin ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned ! Forum yoneticisi: Arkadasim konuyla alakasiz basliklar acmayin demedik mi! Üye: Biz forumla alakasiz yoneticilere karisiyok mu ehueheuehu Forum yoneticisi: Banned ! Üye: Bir zamanlar hor gorup de banladigin , repsiz ama gururlu bir user vardi ya Forum yoneticisi: ee ? Üye: Yok yani abi bani artik kaldir da foruma girelim diyiciydim Üye: Abi forum yoneticisi forumda ne yapar? Forum yoneticisi: Yanlis yere acilmis konulari tasir, kurallara aykiri mesajlari siler vs ![]() ![]() Üye: Getir gotur isleri yani Forum yoneticisi: Arkadasim bu konu daha once açylmy?ty ! Üye: Konu çok fazla ra?bet görünce bi tane de biz açalym dedik ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned! Üye: Hocam bi dakika bakar mysyn ? Forum yoneticisi: Ne var üser Üye: Hocam windows bölümünde bir soru sormu?tum ![]() ![]() ![]() Forum yoneticisi: Ben anlamaz windowzdan kurban Üye: Ee iyi de sen windows bölümünde moderatorsun Forum yoneticisi: ha o mu? Admin bizin halao?lu oli ![]() Üye: Hönk ! Üye: Haci ben avatar olarak babamin resmini koysam olur mu? Forum yoneticisi: Bana ne kardesim ya , istersen git dedenin resmini koy! Hatta gel benim yerime sen yonetici ol, ben intihar etmeye gidiyom! Üye: Haci bizim bi arkadas foruma üye oluyor ![]() Forum yoneticisi: ee? Üye: Oraya belediye meclisinde encumen uyesi olan dayimin ismini yazsam olur mu diye soruyor Forum yoneticisi: yeter karde?im yaz karde?im ![]() ![]() Üye: Abi baksana bi Forum yoneticisi: buyur söyle karde?im ![]() ![]() Üye: Abi var ya ben oldum olasy forum yöneticilerine hayranim Forum yoneticisi: Aferim bu defa sevdim seni |
![]() |
![]() |
|