![]() |
Banlanan Üyelerden İnciler :D |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Banlanan Üyelerden İnciler :DAdmin oldum dememeli, ne olacam demeli ![]() ![]() ![]() Admin oldum diye sevinme, banlandım diye yerinme ![]() ![]() ![]() Gün olur devran döner, o değnek bize de geçer ![]() ![]() ![]() Post'larımı beğenmediler, sen banlısın dediler ![]() ![]() ![]() Banlı dediler vermediler ![]() ![]() ![]() Ne admin anladı beni ne de sen, oysa ne çok sevmiştim ikinizi, bilsen ![]() ![]() Üyeydim mod oldum, admine sövdüm kovuldum ![]() ![]() ![]() Bu post'lar alın teri, silenler miras7 ![]() ![]() ![]() Moddan büyük admin var Adminliğin şanı var Fazla gerinme admin Senden büyük Allah var ![]() ![]() Adminin böylesine, yazıııklaaar ooolsuuun ![]() ![]() ![]() Banlıysam günahım ne? O Şimdi banlı ![]() ![]() ![]() Beni bi tek o anladı, o da hemen banladı ![]() ![]() ![]() İstedim vermediler, Sen banlısın dediler ![]() ![]() ![]() Sitende yer yoksa bana adminim; farketmez ben başka nickle girerim ![]() ![]() ![]() Rahmetli de banlardı ![]() ![]() ![]() Aratmatdan postlama, evine acı haber yollama ![]() ![]() ![]() Reputanla mı yaşadım ki, Banın ile öleyim ![]() ![]() ![]() Bu sene de banlılar moda ![]() ![]() ![]() Neyin peşindesin sen? Aşkın bana hız verir, admin mod vız gelir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|