Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
görüntü, resmi

Görüntü Resmi...

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Görüntü Resmi...

İnsan milyarlarca dolara sahip olunca eğlenmek için tabiki çok farklı yöntemlere başvuruyor Ama neden kalkıp beni gerizekalı yerine koymaya çalışıyor anlamıyorum Aranızda msn kullananlardan bir ricam olucakGörüntü resmindeki karakterlerin türkçe karşılıklarına hiç dikkat ettiniz mi? Ben az önce farkettimde:

Koşan Atlar = Sizcede resimdeki atlar "koşan atlar" sıfatına layık olabilmek için fazla halim selim ve de kendi hallerinde değil mi?Yok onu geçtim insan niye avatarına beygir resmi koysun? hadi onu da geçtimDuruyo lan bu atlar koşmuyorki

Kirli Bisiklet = Yıllardır eurosport izlerim, hiç bir yarışta bu kadar temiz bir motosiklete rastlamadımBunun isimlendirme ya da çeviri ile ilgisi yok,direk ileri derecede körlük teşhisi koydumÇünkü,zaten resimdeki alet bisiklet değil motosiklet 4 numara gözlük kullansın diyorum

Plaj Sandalyeleri = Çeviriyi yapan arkadaş yaz tatillerinde vücudundaki glikozu Hollanda'lı ablalarla iletişim kurmak için harcamasaymış, inanıyorum ki "lan şezlong lan bunlar" diyebilcekmişBen o potansiyeli sezdim açıkçasıNapalım? Eh bizde yuttuk madem

Dostumuz Köpek = Ne alaka şimdi? Ben belki akvaryum seven bi kişiyimBelki de köpek fobim varAyrıca nasıl tanımlama bunlar; dostumuz köpek, düşmanımız tosbağa,kankamız iguana,çölde düzeyli bir ilişki yaşadığımız kutup ayısıOlmaz olsun böyle bir yaklaşımLütfen hayvanlar arasında böyle ayrımlar yapmayalım, hepsine eşit yaklaşalımOnlarında duyguları var,ayıp oluyor

Patenci = Tamam, bende küçükken kaykayım olsun istedim, ama olmadı diye de bu camiadan soğuyup her hiphopçu gence "patenci lan bunlar" deyip geçiştirmedim Ayrıca,az önce 4 numara gözlük tavsiye etmiştim ya bu isimleri veren arkadaşaİşte o gözlük 6 numara şişe dibi gözlük olsun diyorum lütfenResimdeki alet paten değil kaykay

Şifa Otu = Ot lan bu ot! Aklın yerinde mi senin?! Resmimi koyacağım yere ot resmi koyacak adamı oyarım lan ben sensin ot Terbiyesiz,utanmaz Bill seniParayı bol buldun diye,kullanıcılarla dalga geçemezsin aklıncaDinlemem patron filan alırım ayağımın altınaDensizliktir bu,başkada bir şey değildir

Futbol Topu = Allaaaaah!Tutmayın lan beniNasıl bir mantık,nasıl bir fantezi nasıl bir hayal dünyası bu? Hangi kendini bilmezin üretim hatası? Bunu avatarına koyan gözüme görünmesinHele bu seçeneği oraya koyanı bi bulsammm

Plastik Ördek = Yok kardeşim yaYorum yapmıcam artıkNe bu?! Plastik ördek,metal öküz,demir tavşanoof off

Roket kalkışı = Hayretle belirtmeliyim ki burada bir çeviri hatası falan yok, olay yalnızca çok fazla çalışmaktan belli ki uyku problemleri çeken Microsoft mühendislerinin bir fantezisiYoksa başka nasıl bir ruh hali görüntü resmi olarak "roket kalkışı" nı kullanmak isterki?!

Satranç Taşları = İşte benim favori avatarımEn azından, satranç zeka gerektiren bir oyun,akıl mantık çağrışımı yapan bir avatar koymuşlar hiç olmazsa diyebilirizTek kurtarır avatarları da bu zatenBir de palmiyeler varBen msn'de eğer başka bir resim kullanmıyorsam,sadece satranç kullanırırımTopu kullanmaktan iyidir

Alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com