![]() |
Ka Ka Ra Ki Ki Ri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ka Ka Ra Ki Ki RiTemel ile karısı kavga edip küsmüşler ve birbirleriyle konuşmuyorlarmış ![]() İsteklerini bir kağıda yazarak gideriyorlarmış ![]() Yine bir akşam Temel kağıda: "Fadime beni sabah 6 da uyandır ![]() ![]() Sabah olduğunda bir uyanmış ki saat 8 ![]() "Temel kalk, saat 6 ![]() <<o>><<o>><<o>><<o>><<o>><<o>><<o>><<o>><<o>> Kayseri'de bir ilkokulda matematik dersinde öğretmen öğrenciye sormuş: "Altı kere altı?" "Otuz dokuz ![]() "Otur, sıfır ![]() ![]() Öğrencinin bir arkadaşı dönüp merakla sormuş: "Ya bildiğin halde neden otuz dokuz dedin?" "Pazarlık edecektim, anlamadı ![]() <<o>><<o>><<o>><<o>><<o>><<o>><<o>><<o>><<o>> Fenerbahçeli'nın tavuğu Beşiktaşlı'nın bahçesine yumurtlamış ![]() Biri: "Tavuk benim, yumurta da benimdir" diyor ![]() Diğeri: "Benim bahçem, dolayısı ile yumurta da benimdir ![]() "Bu böyle sürer gider ![]() ![]() ![]() İkisi de kabul eder ![]() ![]() Beşiktaşlı en ağır postallarını giyip gelir ![]() İyice bir abanıp Fenerli'nin bacaklarının arasına bir tekme atar ![]() ![]() "Al senin olsun, bir yumurta için değmez ![]() <<o>><<o>><<o>><<o>><<o>><<o>><<o>><<o>><<o>> Adamın biri psikologa gitmiş ve sıkıntısını anlatmaya başlamış: "Geceleri uyuyamıyorum efendim, sürekli yatağın altında biri varmış gibi geliyor ![]() ![]() "Alt aylık bir çalışma sonucu bu sorunu hallederiz ![]() ![]() "Peki vizite ücreti ne kadar?" diye sormuş adam ![]() "Seans başı 50 dolar haftada üç seans ![]() ![]() ![]() "Ne oldu hastalıktan kurtulabildin mi?" diye sorunca adam da gülerek: "Evet hem de bir şişe şaraba hallettim ![]() "Nasıl yani?" "Sizden çıktıktan sonra birahaneye uğradım, biramı içerken yanımdaki berduşla dertleştik, ona bir şişe şarap ısmarladım, o da bana karyolanın bacaklarını kesmemi tavsiye etti ![]() |
![]() |
![]() |
|