![]() |
Haftanın İlk Gününe Gülerek Başlayın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Haftanın İlk Gününe Gülerek BaşlayınMehmet er olarak askerliğini yapmaktadır ![]() ![]() ![]() Mehmet her ince şehir merkezine yürüyerek gider ve ogleden sonra saat 15,00e doğru da kışlaya geri gelerek komutanına aldığı gazeteyi verir ![]() Aradan 10-15 gün geçer ve Mehmet hergün ayni işlemi yapmaktadır ![]() ![]() Diğer 3 gazeteyi de kendisinde saklar ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() Mehmet endişe ile ve korkarak 'hayır komutanım hiç bakmıyorum' der ![]() Komutan tebessüm ederek Mehmet'i yanına çağırır ve der ki 'Gel o zaman sana komik bir şey göstereyim, geri zekalı bir şoför, 3 gündür ayni araba ile ayni ağaca çarpıyor ![]() ![]() ![]() Bak 3 gündür gazetede adamın da, carptığı arabanın da agacın da resimlerini koyuyorlar' der ![]() ______@______@______@_______ Üç adam ölür ve cennete giderler ![]() "Seni cennete yollamadan önce sana bir sorum var: Karına karşı sadık oldun mu?" Adam yanıtlar; "Evet, asla bir başka kadına bakmadım ![]() ![]() ![]() ![]() Sorgu meleği ikinci adama da aynı soruyu sorar ve şu cevabı alır; "Bir kez karımı aldattım ama bunu ona itiraf ettim ![]() ![]() Bunun üzerine sorgu meleği, "Şuradaki Mercedes'i görüyor musun? Cennetteyken onu kullanacaksın ![]() ![]() ve üçüncü adama da sorar, "Karını hiç aldattın mı?" Adam yutkunur ve şöyle der; "itiraf edeyim ki; bulduğum her kıza asıldım ve her fırsatta onlarla yattım, birçoğu ile beraber oldum ![]() ![]() Sorgu meleği; "Ehh" der, "Ama temelde iyi bir adamsın ![]() ![]() Bunun üzerine üç adam vedalaşır, arabalarına atlar ve kendi yollarına giderler ![]() Birkaç hafta sonra ikinci ve üçüncü adam birlikte gezerlerken barın önünde birinci adamın Rolls-Royce'unu görürler ![]() Bara girdiklerinde adamın perişan bir halde, etrafındaki boş şişelerin arasında salya sümük oturduğunu görürler ve şaşırırlar ![]() "Heyy! ne oldu sana?" der ikinci adam, " Cennettesin, altında bir Rolls-Royce var, hersey mükemmel ama sen niye bu haldesin?" "Bugün karımı gördüm!" der birinci adam ![]() Diğerleri; "Aaaa! ne kadar güzel, peki derdin nedir?" diye sorarlar ![]() Adam içini çekerek konuşur, "Kaykay'la dolaşıyordu ![]() ![]() ![]() ______@______@______@_______ Adamın biri bayağı günah işlemiş ![]() Bir papaza günah çıkartmaya gitmiş ![]() "Papaz efendi ben çok günah işledim ![]() ![]() ![]() "Allah affeder oğlum" ![]() ![]() "Önceki gün de büyük kızı geldi ![]() ![]() "Allah affeder oğlum" ![]() ![]() "Daha önceki gün de komşumun karısı geldi ![]() ![]() Tamam oğlum Allah affeder affeder de, sen yavaş yavaş gitsen ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|