![]() |
Siz Benim Kim Oldugumu Biliyor Musunuz? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Siz Benim Kim Oldugumu Biliyor Musunuz?Kaba müşterilerle karşılaşan müşteri temsilcileri ve pazarlamacılar için bir ders ![]() Bu olay nedeniyle, Sydney"de Virgin Havayolları biniş kapısı görevlisi personele ödül verilmeli ![]() ![]() ![]() Boing 767 uçağının arızasından sonra, dolu bir Virgin uçuşu iptal edilir ![]() ![]() Bu sırada çok sinirli bir yolcu bankoya yanaşır ve biletini fırlattıktan sonra: "-Bu uçak ile uçmak zorundayım ve bu iş hemen yapılacak " diye bağırır ![]() Görevli: "-Özür dilerim beyefendi, size yardım etmeye çalışmaktan memnun olurum ama öncelikle sırada bekleyenlerle ilgilenmeliyim ve eminim size de yapacak birşeyler buluruz ![]() Yolcu etkilenmemiştir ![]() "-SİZ BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYOR MUSUNUZ? " Görevli tereddüt etmeden, gülümseyerek dahili anons mikrofonunu önüne çekerek: "-Lütfen Dikkat, Lütfen Dikkat, " sesi tüm terminal binasında temiz bir şekilde duyulmaktadır ![]() "Burada, Gate14"te bir yolcumuz bulunmaktadır, ve KENDİSİNİN KİM OLDUĞUNU BİLMEMEKTEDİR ![]() Kendisine kimliği konusunda yardım edebilecek birisi var ise lütfen Gate14"e gelmesi rica olunur ![]() Kuyrukta bekleyenler gülmekten yıkılmaktadır ![]() ![]() ![]() Yolcu Virgin Havayolları görevlisine pis pis bakar ve dişlerini sıkarak: "F ![]() ![]() ![]() ![]() Görevli geri adım atmadan ve gülümseyerek: "Özür dilerim, ama bunun için de sıraya girmeniz gerekecek ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|