Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biliyor, musunuz, oldugumu

Siz Benim Kim Oldugumu Biliyor Musunuz?

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Siz Benim Kim Oldugumu Biliyor Musunuz?

Kaba müşterilerle karşılaşan müşteri temsilcileri ve pazarlamacılar için bir ders

Bu olay nedeniyle, Sydney"de Virgin Havayolları biniş kapısı görevlisi personele ödül verilmeli

Boing 767 uçağının arızasından sonra, dolu bir Virgin uçuşu iptal edilir Bir başka uçak için yolcular kuyruk oluşturmuşlar, sinirler bir hayli gergin bir şekilde yeni uçakta yer bulmaya çalışmaktadırlar

Bu sırada çok sinirli bir yolcu bankoya yanaşır ve biletini fırlattıktan sonra:

"-Bu uçak ile uçmak zorundayım ve bu iş hemen yapılacak " diye bağırır

Görevli:

"-Özür dilerim beyefendi, size yardım etmeye çalışmaktan memnun olurum ama öncelikle sırada bekleyenlerle ilgilenmeliyim ve eminim size de yapacak birşeyler buluruz "

Yolcu etkilenmemiştir Arkadakilerin de duyacağı bir şekilde, yüksek sesle sorar:

"-SİZ BENİM KİM OLDUĞUMU BİLİYOR MUSUNUZ? "

Görevli tereddüt etmeden, gülümseyerek dahili anons mikrofonunu önüne çekerek:

"-Lütfen Dikkat, Lütfen Dikkat, " sesi tüm terminal binasında temiz bir şekilde duyulmaktadır

"Burada, Gate14"te bir yolcumuz bulunmaktadır, ve KENDİSİNİN KİM OLDUĞUNU BİLMEMEKTEDİR

Kendisine kimliği konusunda yardım edebilecek
birisi var ise lütfen Gate14"e gelmesi rica olunur "

Kuyrukta bekleyenler gülmekten yıkılmaktadır

Yolcu Virgin Havayolları görevlisine pis pis bakar ve dişlerini sıkarak:

"F You" der

Görevli geri adım atmadan ve gülümseyerek:

"Özür dilerim, ama bunun için de sıraya girmeniz gerekecek

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com