![]() |
Çıldırtan Hasta |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çıldırtan HastaÇıldırtan Hasta D: Neyiniz var H: Kimsem yok ![]() ![]() ![]() D: Ben size nasıl yardım edeyim? H: Grup terapisi verseniz? şöle kalabalık olanından ![]() D: Bana şikayetlerinizi tarif edin ![]() H: Hep yalnızım ![]() ![]() ![]() D: Depresyonda mısınız? H: Yok, girmeye üşendim ![]() D: Size bir doktor arkadaşımı tavsiye edicem ![]() H: O da mı yalnız? D: Hayır psikolojik yardım amacıyla ![]() ![]() H: Anladım ![]() ![]() D: Hayır ama isterseniz sizi öldürünce toplu mezara gömebilir ![]() H: Sahi mi? D: Hayır ![]() D: Anneniz hayatta mı? H: Bu hayatta değil ![]() D: Peki annenizi hatırlıyor musunuz? H: Hayır ![]() ![]() D: Bu normal ![]() ![]() H: Ama beni leylekler geri getirmiş ![]() D: Ailenizden görüştüğünüz birileri var mı? babanız, kardeşleriniz, teyzeleriniz? H: Hepsi ben küçükken bir trafik kazasında ölmüş ![]() D: Bütün sülaleniz bir trafik kazasında mı ölmüş? H: Evet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() D: Anneniz de bu kazada mı ölmüş? H: Hayır arabada yer olmadığı için o arkadan koşuyormuş ![]() ![]() D: Anladım ![]() D: Çocukluğunuzdan bahsedelim biraz ![]() H: Vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() D: Evdekiler? onlar kimdi? H: Bilmiyorum ![]() ![]() D: Şimdi hiç arkadaşınız var mı? H: Bana göre mi onlara göre mi? D: Tamam bu soruyu geçelim ![]() ![]() H: Öceki hayatımdakiler sayılır mı? D: Tamam bunu da geçelim ![]() D: Büyük bir travma atlatmışsınız ![]() ![]() H: Bende o ilacın yan etkileri oluyor ![]() D: O zaman yeni arkadaşlar edinmeyi deneseniz? mesela bir sosyal çevreye girmeyi deneyin ![]() H: AB beni kabul etmedi ![]() D: Daha kolay girilebilecek sosyal çevreleri deneseniz? H: Birleşmiş milletler gibi mi mesela D: Mahalledeki gençlerin grubuna katılın mesela ![]() ![]() H: Ben kalabalık içinde kendimi daha yalnız hissediyorum ama ![]() D: Hmm ![]() ![]() ![]() ![]() D: O zaman geriye tek bir çare kalıyor ![]() H: Neymiş doktor? D: Ben size en kısa zamanda bir trafik kazası ayarlamaya çalışacağım ![]() |
![]() |
![]() |
|