Bursa Fıkrası...(= |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bursa Fıkrası...(=Temel, bir iş için gittiği Bursa'da ''hazırgelmişken'' deyip, Çekirge'de ki kaplıcaların yolunu tutar ![]() Hangisine gireyim diye dolaşırken kaplıcalardan birinde: "BİZDE HİZMET İŞARET DEMEK ![]() BİR İŞARET;ANINDA HİZMET![]() " ibaresini görür ve hemen bilet alarak içeri girer ![]() İçerisi bilinen şekildedir Yani extra bir şey göze çarpmaz![]() Neyse, Temel yıkanmaya başlar Derken, burnuna sabun gidince aksırır![]() Birden kapı açılır ve içeri bir huri kızı girer Şaşıran Temel'e; - Beni mi emrettiniz ?![]() deyince Temel; - Yoo ![]() ben sadece hapşırdim![]() Kız; - İyi ya efendim, işte ben aksırık işaretiyim der ve Temel'e istedigi hizmeti sunar ![]() ![]() Temel,çok memnun kalmıştır,yıkanmaya devam eder ![]() Bir ara yellenmesi gelince Z*RT ![]() diye o*urur![]() Yine kapı açılır;bu kez gelen insan yarması bir heriftir ![]() - Ben yellenme işaretiyim ![]() deyip, Temel'e bu kez istemediği hizmeti sunar![]() Apar-topar banyodan çıkıp giyinen Temel'i gören hamam sahibi; - Beyim,erken çıktınız ![]() Başka hizmetlerimizde vardı![]() deyince,Temel; - Uyy ![]() ,Ben ayda-yılda bir aksırırım,ama beş dakika da bir yellenurum da![]() ![]() |
|
|
|