![]() |
Var Mı &Quot;Mani&Quot;N..? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Var Mı &Quot;Mani&Quot;N..?Al eline kalemi Yaz başına geleni Nereye gömerler Sevdalıktan öleni ************ Elekler ele geçer Yüregimi deler geçer Yaşım küçüktür ama Aklımdan neler geçer ************* Su içtim kana kana, Sular akar yana yana, Yüzün bir gün görmedim, Bilmem gidem ne yana ************* Kaynanam kabak gibi Görümcek şebek gibi Oğlunuda sorarsan Vitrinde bebek gibi ************* Karadır saçları , Yay gibidir kaşları, Kalbimi çaldı, Yemyeşil bakışları ************* Selam dedim duyan yokmu Benim yüzüme bakan yokmu Ben size selam dedim Yine cevap veren yokmu ************* yokuşu ben çıktım yol senin olsun zehiri ben içtim su senin olsun birtane bulmuşsun hayırlı olsun birtanede ben buldum haberin olsun ************ O güzelim gözlerin Yere değsin dizlerin Bu aksam bize gelde Beni görsün gözlerin ************* Karanfil deste gider Kokusu dosta gider Sevgiyi gören yiğitler Evine hasta gider ************* Yar benden narın diler Narindir narin diler Kendi bir buse vermez Ömrümün varın diler ************* Pencerede gül gördüm Yar saçlarını ördüm Kendi güzel yarime Kokulmadık gül verdim ************* Allah muradını verdi bugün, Anasını kızsız koyan Evlerini ıssız koyan, Testisini susuz koyan |
![]() |
![]() |
|