Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hâkim, temel

Hakim Ve Temel

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hakim Ve Temel

Temel dava açmış ve ilk duruşmada Hakim sormuş ;

- Nedir şikayetin ?

- Hakim bey bu Temel fıkraları var ya,benle Fadime"yi ağızlarına dolamışlar bizi rezil ediyorlarhepsinden davacıyım kim fıkra diye bizi anlatıyorsa onlardan tazminat talebim olacak

- Senin adın Temel mi ?

- Evet Temel

- İyi de binlerce Temel var o fıkralar neden senin için anlatılmış olsun

- Hakim bey,ben çok iyi biliyorum beni kastediyorlar Hakim karşısında duran Temel"i iyice süzdükten sonra ;

- Bak ama o Temel fıkralarının çoğu belden aşağı oysa sana bakıyorum çelimsiz ve yaşını almış bir Temel"sin o fıkralar senden çok daha genç, güçlü kuvvetli ve çapkın bir Temel için anlatılıyor seninle hiç ilgisi yok bu dava düşer

-Madem Hakim bey siz böyle takdir ediyorsunuz mesele yok demek tevatürmüş, ben değilmişim

- Evet sen olamazsın, başka Temel"dir onlar sana sıra gelene kadar

- İyi hoş da Hakim bey bu dava için köyden kalktım buralara kadar geldim boş dönmeyeyim hiç değilse o güçlü kuvvetli Temel"den sana bir fıkra anlatayım

- Anlat bakalım

- Bizim bu iri kıyım pazulu Temel Hakim karılarına çok düşkünmüş

- Dur,dur be,ne diyorsun sen

- N"oldu Hakim bey ?

- Daha ne olacak ,benim Hakim olduğumu bile bile Temel hakim karılarına meraklıymış diyorsunağzından çıkanı kulağın işitmiyor galiba

- Rica ederim Hakim bey, Temel fıkrası için karısı güzel binlerce hakim var seninkine sıra gelene kadar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com