![]() |
Maliyeciler Ormanda.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Maliyeciler Ormanda..Sanırım zamanımıza uyuyor ![]() ![]() ![]() Birgün bir ormana maliyeciler gelir ![]() - Hayrola tilki kardeş böyle acele nereye gidiyorsun? diye sormuş kaplumbağa - Ormana maliyeciler gelmiş duymadın mı? onlardan kaçıyorum ![]() - İyi ama senle ne ilgisi var ? - Olmaz olur mu? Bende kürk, hanımda kürk, çocukta kürk Bunu duyan kaplumbağa ormanı terk etmek için koşmaya başlar ![]() - Hayrola kaplumbağa kardeş böyle acele nereye? - Ormana maliyeciler gelmiş duymadın mı? Onlardan kaçıyorum ![]() - İyi ama senle ne ilgisi var? diye sorar leylek ![]() - Olmaz olur mu ,bende ev, hanımda ev ,çocukta ev ![]() Bunu duyan leylek ormanı terk etmek için koşmaya başlar ![]() - Hayrola leylek kardeş böyle acele nereye? - Ormana maliyeciler gelmiş duymadın mı? onlardan kaçıyorum - İyi ama senle ne ilgisi var? diye sorar maymun ![]() - Olmaz olur mu? Bende yazlık ,hanımda yazlık ,çocukta yazlık ![]() Bunu duyan maymun paniğe kapılır ve ormanı terk etmek için koşmaya başlar ![]() Ya ben niye kaçıyorum ki!? Benim kıçım açık,hanımın kıçı açık,çocukların kıçı açık ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|