![]() |
Kadın Erkek Sabah Sabah |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadın Erkek Sabah SabahERKEK- Söyle ![]() KADIN- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ERKEK- Söylesene! KADIN- Acelen varsa söylemiyim ![]() ERKEK- Acelem yok ama çıkıcam söyle ![]() KADIN- Söyle söyle diyip üstüme gelme ![]() ERKEK- Ya niye üstüne geliyim ![]() KADIN- Yok bişey yok ![]() ERKEK- Yanlış anladım demek ki ![]() ![]() KADIN- Çık sen çık ![]() ERKEK- Yok kaçırmam otobüsü bugün ![]() ![]() KADIN- Altında kalırsın inşallah! ERKEK- Ne? KADIN- Bişey söylicem demiştim ![]() ![]() ERKEK- E sen ne söyliyim ki demedin mi? KADIN- Git tamam git! ERKEK- Hey allahım! Ben gene yanlış anladım o zaman ![]() ![]() KADIN- Heeeee! Beş dakka kalmış otobüsün kalkmasına ![]() ![]() ERKEK- Euzübillahiminnnn ![]() ![]() ![]() KADIN- Ne? ERKEK- Yok bişey ![]() KADIN- Söyliyim de bir an önce kaç dimi? Vaktini alıyom ![]() ![]() ERKEK- Hayatım hergün görüyorlar beni ![]() KADIN- Özlerler ![]() ![]() ![]() ![]() ERKEK- Bi dolu iş bekliyo ![]() KADIN- Biliyorum o işleri ![]() ![]() ERKEK- Yok artık daha neler! Senin sinirlerin bozuk galiba ![]() KADIN- Evet bozuk ![]() ![]() ERKEK- Söyle diyom ben de sabahtan beri ![]() KADIN- Sorun da bu zaten ![]() ![]() ERKEK- Güzel karıcım niye olmasın! Ya ben sana ne zaman sus dedim ki? KADIN- Bi de deseydin ![]() ![]() ![]() ERKEK- Yok artık o kadar da değil iyice abarttın ![]() ![]() KADIN- Ne? O kadar da değil mi? ERKEK- Değil tabii ![]() KADIN- Yani ona yakın ![]() ![]() ![]() ERKEK- Ne? KADIN-Avukata gidiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ERKEK- Ya ne dedim ki ben şimdi? KADIN- Allahım bi de soruyo ![]() ![]() ERKEK- Nereye? KADIN- Bi telefunkenden değerli olmadığım bu evden gidiyorum ![]() ERKEK- Hey allahım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KADIN- Oha! ERKEK- Hayır güzelim ![]() ![]() KADIN- Hayvan ![]() ERKEK- Peki tamam ![]() ![]() KADIN- Bir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ERKEK- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KADIN- Arkamdan ne küfürler ediyosundur ![]() ![]() ![]() ![]() ERKEK- Sustuuum ![]() KADIN- Susma! ERKEK- Ne? ![]() ![]() ![]() ![]() KADIN- Susma! Bişey söyle kaçma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ERKEK- Tamaaam konuşalım ![]() ![]() KADIN- Naaparsan yap ![]() ![]() ERKEK- Nereye? KADIN- Odama ![]() ERKEK- Eeeee? KADIN- Ne istiyorsun? ERKEK- Konuşmak ![]() KADIN- Günaydıııın! ERKEK- Eveeet heh he! KADIN- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ERKEK- Yaa dur! şaka yaptım ![]() ![]() KADIN- Hüüüüüü! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ERKEK- Kimin için üzcem karım diil misin? KADIN- Olmaz olaydım ![]() ERKEK- Tatlım ![]() ![]() ![]() ![]() KADIN- Ne? ERKEK- Biraz abartmıyor musun? KADIN- Ben mi? ERKEK- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KADIN- Ben mi ha! Ben mi? Ben mi büyütüyorum? Topluyorum ![]() ERKEK- Ne? KADIN- Hemen eşyalarımı topluyorum ![]() ERKEK- Saçmalama! KADIN- Bırak kolumu bıraaak! Zorba herif ![]() ERKEK- Tamam ![]() ![]() ![]() KADIN- Uzak dur! Polisi ararım ![]() ERKEK- Yok artık ![]() KADIN- Evet hırsızsın ![]() ![]() ERKEK- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KADIN- Söylicek bişey bulamadın ![]() ERKEK- Bütün bunları ne zaman yaptığımı düşünüyorum ![]() KADIN- Beyimiz kavga istiyor galiba! ERKEK- Hayır ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KADIN- Tamam ![]() ![]() ![]() ERKEK- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KADIN- Gülücek bişey görmüyorum ben durumumuzda ![]() ![]() ERKEK- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KADIN- Sırıtma! Yemin ederim ![]() ![]() ERKEK- İstersen ara ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KADIN- Peki hemen çeviriyorum ![]() ERKEK- Nişantaşı'ndan gidelim ![]() KADIN- Senin gelmene gerek yok ![]() ![]() ERKEK- Ben de geliyim ![]() ![]() KADIN- Hııı? ! ! Sen nerden biliyorsun o ceketi? ERKEK- Ajandana not almışın bugün bana söylemek için ![]() ![]() ![]() KADIN- E ![]() ![]() ![]() ERKEK- Ben de arayıp ayırttırdım ![]() KADIN- İnanmıyorum ![]() ERKEK- Giderken alırız ![]() KADIN- Nereye? ERKEK- Avukata ![]() KADIN- Eee ![]() ![]() ![]() ![]() ERKEK- Ya da istersen bugün gitmeyelim avukata ![]() ![]() KADIN- Aaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ERKEK- Hayatım? KADIN- Efendim? ERKEK- Sen bana ne söylicektin? KADIN- Boşveeeer |
![]() |
![]() |
|