![]() |
Yurdum İnsanı.....Teknik Destek!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yurdum İnsanı.....Teknik Destek!!!Teknik Destek: Ekranınızın solundaki ‘Bilgisayarım’ ikonunu tıklar mısınız? Müşteri: Sizin solunuz mu, benim solum mu? * Müşteri: Merhaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teknik Destek: !!!! * Müşteri: Yazıcımdan renkli çıktı alamıyorum ![]() Teknik Destek: Yazıcınız renkli mi? Müşteri: Aaah, afedersiniz ya ![]() ![]() ![]() * Teknik Destek: Şimdi ekranınızın üzerinde ne var hanımefendi? Müşteri: Eşimin doğum günümde hediye ettiği ayıcık ![]() * Teknik Destek: Şifrenizi söylüyorum: küçük c, büyük a, küçük n, 7 Müşteri: 7 büyük mü, küçük mü? * Teknik Destek: Hangi anti- virüs programını kullanıyorsunuz efendim? Müşteri: Windows Teknik Destek: O anti- virüs programı değil efendim ![]() Müşteri: Afedersiniz, Internet Explorer"dı ![]() * Teknik Destek: Buyurun efendim? Müşteri: Eee! İlk defa mail gönderiyorum da ![]() ![]() ![]() Teknik Destek: Tamam! Ben size yardım edeyim ![]() Müşteri: Adresteki ‘a’yı yazdım da, çevresine daireyi nasıl çizeceğim? * Teknik Destek: Günaydın ![]() Müşteri: Merhaba ![]() ![]() ![]() ![]() Teknik Destek: Anladım ![]() Müşteri: Bak dostum! Ben Bill Gates değilim ![]() müşteri: ekranım karadı ![]() td:ekranda imleç yanıp sönüyor mu? müşteri:hayır göremiyorum ![]() td:ekranın fişi takılı mı? müşteri:bilmiyorum ![]() td:bakar mısınız ![]() müşteri:nasıl? ortalık karanlık td:kabloyu takip edin müşteri:kabloyu göremiyorum karanlık dedim ya td:lambaları yakın müşteri: elektrikler yok td:bey efendi bilgisayarı toplayıp kutusuna koyun aldığınız yere geri götürün ![]() ![]() - Temsilci : Esinizin cep telefonu numarasini alabilir miyim? - Müsteri : su anda hatirlayamadi m ama valla sizin karsinizda kendimi mal gibi hissettim simdi ![]() --------------------------------------------------------------------- - Temsilci : Annenizin evlenmeden önceki soyadini ögrenebilir miyim? - Müsteri : Benim anamin bir ayagi çukurda,kizligi mi kaldi? - Temsilci : Medeni Durumunuz? - Müsteri : Erkegim!!! ---------------------------------------------------------------------- - Temsilci : Ekin Bey"le görüsebilir miyim? - Müsteri : O bay degil bayan!!!!!! ve size teessüf ederim ![]() ---------------------------------------------------------------------- - Temsilci : E-mail adresiniz varsa alabilir miyim? - Müsteri : çokatesli@ http://hotmail ![]() ---------------------------------------------------------------------- - Temsilci : E-mail adresiniz varsa alabilir miyim? - Müsteri : bradpit@ http://mynet ![]() - Temsilci : Cep telefonu kullaniyor musunuz? - Müsteri : Nokia 3210"um var ama satacagim ![]() alicam ![]() - Temsilci : Hayirli olsun ![]() - Müsteri : Kontürlü? O daha iyi oluyor bilior musun? Vergi yok falan ![]() ![]() ---------------------------------------------------------------------- - Temsilci : Mezun oldugunuz ilkokulunuzun adini alabilir miyim? - Müsteri : Nerden ögrendiniz ilkokul mezunu oldugumuzu? ---------------------------------------------------------------------- - Temsilci : Medeni durumunuz? - Müsteri : Bekarim - Temsilci : internet subesine kayitli misiniz? - Müsteri : Esim kullaniyor ![]() - Temsilci : Bekarim demistiniz! - Müsteri : Ben hergün kalbime imza atiyorum!!!! (imam nikahi ) ---------------------------------------------------------------------- - Temsilci : Cep telefonu kullaniyor musunuz? - Müsteri : Gazeteden kuponla almistim on gün sonra gelecek ![]() ![]() ---------------------------------------------------------------------- - Temsilci : iyi günler Nasil yardimci olabilirim? - Müsteri : Benim dün son ödeme tarihiymis extre bugün geldi ![]() yatirirsam faiz islermi? - Temsilci : Evet geciktirdiginiz için faiz isler ![]() - Müsteri : Ne biçim bankasiniz diger bankalar böyle olunca faiz almiyorlar iptal ediyorlar ![]() - Temsilci : Su andaki uygulama böyle, Baska yardimci olabilecegim birkonu var mi? - Müsteri : Yok - Temsilci : iyi günler size - Müsteri : Size kötü günler ![]() ---------------------------------------------------------------------- - Temsilci : iyi günler Erdinç Beyle görüsebilir miyim? - Müsteri : Babam Tuvalette hemde yeni girdi 1 saat çikmaz simdi ---------------------------------------------------------------------- - Temsilci : Evli misiniz ? - Müsteri : Hayir müzmin bekarim ![]() evlenmeyecegim deme ![]() geçmeden bir an önce evlen ![]() ![]() nasihati !!! ---------------------------------------------------------------------- MT: adınızı öğrenebilir miyim?? A: Nilgün (arayan kişi erkek, hat sahibinin adını söylüyor) MT: Ben sizin adınızı rica edeyim A: Nilgün MT: Peki Nilgün bey ![]() ![]() A: Bi dakkaaaaaaaa ben Kemal ![]() ![]() A: sizin bir servisiniz varmış arkadaşlarım söyledi ![]() MT: Bizim bir çok servisimiz var biraz açıklarsanız yardımcı olayım ![]() ![]() A: Sivrisinek yazıp bir numaraya mesaj atıyormuşsunuz ![]() ![]() ![]() MT: : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MT?: sivrisinek ?? A: evet MT: reklamlarda mı gördünüz efendim ?? A: yok arkadaşlarım söyledi ![]() ![]() MT: hımm anlıyorum ![]() A: yok mu ?? MT : yok efendim ![]() ![]() ![]() ![]() Aile faciası MT: İyi akşamlar nasıl yardımcı olabiliriz ?? A: Beyefendi ben kocamın faturasını aldım da bunda sıcak sohbet yazıyor chat yazıyor bunlar ne?? MT: (sıçtık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A: Fatura zaten bende ki ![]() ![]() ![]() ![]() MT: Şeyy sıcak sohbeeet bir sohbet hattı ![]() A: Kimle sohbet ediliyor ki ?? MT: Bayanlar oluyor bu hatta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A: Sıcak bayanlar yanii MT: Evet hanımefendi ![]() ![]() A: Chat ne ? MT: O da mesajlaşma servisi ![]() ![]() ![]() ![]() Servis ücreti ![]() ![]() ![]() A: Hımmm hep gece birden ikiden sonra bunlar ![]() ![]() ![]() MT:Evet anlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A: onlarda mı sıcak bayan MT: yok bu arkadaşlık servisi işte kriterler giriliyor ne cins arkadaş arıyorsanız listeden seçiyorsunuz ![]() ![]() A: Daha onun gibi bi dolu var bu faturada ![]() ![]() ![]() MT: evet ![]() ![]() A: Yolda şimdi o gelsin gösterecem ben ona MT: Tabi siz bilirsiniz ![]() ![]() A: Neyse anlaşıldı teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() MT: Yardımcı olabileceğimiz farklı bir konu var mıydı ? ( tencere,tava, terlik takviyesi dışına ![]() ![]() A: yok yok ![]() ![]() ![]() ![]() MT: İyi günler ben ![]() ![]() ![]() ![]() A: Kanal çehmiyor yaw numarasını degiştirmişiniz onu verin ![]() ![]() MT:??? Cep telefonunuz mu çekmiyor efendim ?? A: kanalın numarası deyom MT: Ücretsiz maç sonucu yer bilgisi kanal kodunu mu öğrenmek istiyorsunuz ?? A: yaw çekmiyor işte değiştirmissiniz ![]() ![]() MT: Ben anlayamıyorum çekmiyen nedir ? A: kanal iişteeeeeeeeeeee MT: ne kanalı efendim ? A: show MT: iyi de o televizyoooonnn ![]() |
![]() |
![]() |
|