Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, şaşıracaksınız

Çok Şaşıracaksınız!

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çok Şaşıracaksınız!

Adamın biri arabasıyla yolda gidiyormuş derken tam bir manastirin ordan geçerken araba arızalanmış adam uğraşmış etmiş ama bakmış ki olmayacak, hava da kararıyor, gidip manastirin kapısını çalmış:

- Afedersiniz ben burdan geçiyordum ve arabam arızalandı gidebiliceğim hic bir yer yok geceyi burada gecirebilir miyim?

Rahipler memnuniyetle adami iceri almışlar, ona yemek vermişler hatta arabasını da tamir etmişler derken uyku vakti gelmiş adam tam uykuya dalacağı sırada, koridordan gelen çok tuhaf bi uğultuyla irkilmiş birkaç dakika sonra uğultu kesilmiş ve adam uyumuş sabah uyanır uyanmaz rahiplere "o ses ne sesiydi?"diye sormuş,rahipler "ne oldugunu sana soyleyemeyiz, cunku sen bir rahip değilsiin" demişler adam biraz bozulmuş ama yine de rahiplere teşekkur etmiş, arabasına atlamış yoluna devam etmiş

Aradan bir kaç yıl gecmiş adam yine arabasıyla aynı yoldan gecerken yine arabası tam manastırın orda bozulmuş adam yine kapıyı çalmış, rahipler adamı içeri almışlar arabasına bakmışlar,ve gece olup da adam yatinca yine koridordan ayni tuhaf ses gelmez mi "bunu mutlaka öğrenmeliyim"diye sabahı zor etmiş, sabah rahiplere sordugunda rahipler yine aynı cevabı vermişler: "Sana soyleyemeyiz, cunku sen bir rahip değilsiin"

Adam bunun uzerine "pekala"demiş "bakın o sesin ne olduğunu öğrenmek için deli oluyorum Bana söylemenizin tek yolu benim bir rahip olmamsa, tamam olucam bunun icin ne yapmam gerekiyor?" Rahiplerden biri cevap vermiş:

"Bunun icin dünyayı baştan sona gezeceksin, yeryüzünün tamamında kac sim tanesi ve kac kum tanesi olduğunu bulacaksın buraya dönüp bize söylediğin zaman sen de artık bizdensin"

Adam kafaya koymuş bi kere o uğultunun ne oldugunu öğrenecek yola düşmüş, 45 sene boyunca dünyayı gezmiş dolaşmış görevini tamamlamış, ve manastıra geri dönüp kapıyı çalmış rahiplerden biri kapıyı açınca adam hemen içeri dalmış:

"Beni hatırladınız di mi o sesin ne olduğunu bana söylemeniz için bütün dünyayı dolaştım, bütün sim tanelerini ve kum tanelerini tek tek saydım
işte istediğiniz sayılar: dünyada 145236284232 sim tanesi, 231281219999129382 kum tanesi var"

Rahipler "BRAVO!!"demişler "Artık sen de bizdensin gel bakalım şimdi seni o sesin kaynağına götüreceğiz" ve adamı koridordan geçirip tahta bir kapının önüne getirmişlerbaş rahip "işte ses burdan gelir" demiş adam kapıyı açmak istemiş ama kilitliymiş,"anahtarı verir misiniz?"demiş, baş rahip ona anahtarı vermiş adam kapıyı açıp içeri girmiş,karşısına bu kez taştan bir kapı çıkmış o da kilitliymiş, adam onun da anahtarını istemiş, kapıyı açmış, içeri girince bu kez karşısına yakut renkli bir kapı çıkmış o da kilitliymiş,
Adam baş rahipten anahtarı almış, içeri girmiş, bu kez de karşısına zumrut kaplı bir kapı,çıkmış, adam onun da anahtarını istemiş içeri girmiş derken adam bu şekilde tam 15 tane degişik kapılardan geçmiş, en sonunda karşısına altın renkli bir kapı cıkmışbaş rahip adama o kapının anahtarını verirken "işte son kapının anahtarı"demiş adam kilidi açmış, içeri girmiş ve en sonunda o tuhaf sesin kaynağı olarak karşısına çıkmış
Ne çıktığını maalesef söyleyemem Çünkü siz rahip değilsiniz!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com