![]() |
Erkeğin Ağzından Laf Almak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkeğin Ağzından Laf AlmakKadin: Ben ölursem ne yaparsin? Tekrar evlenir misin? Adam : Hayir ![]() Kadin: Neden?? Evli olmak hoşuna gitmiyor mu!!?? Adam: Öyle demek istemedim ![]() ![]() Kadin: O zaman neden tekrar evlenmezsin ki?? Adam : Tamam ![]() ![]() ![]() Kadin: (Yüzunde üzgün kırgın bir ifadeyle) Evlenirsin ![]() ![]() Adam : (Ne diyecegini bilemez ve azicık kızgın bir iç çeker) Kadin: Onunla bizim yatağımızda mı yatarsın? Adam : Başka nerde yatılabilir ki?? Kadin: Benim resimlerimi kaldirip yerlerine onun resimlerini koyarmisin?? Adam : Sanirim bu yapılacak en uygun şey olur ![]() Kadin: O zaman onun benim ayakkabı koleksiyonumdan ayakkabılar giymesine de izin verirsin ![]() ![]() ![]() ![]() Adam : Hayir onun ayaklari 37 numara ![]() ![]() ![]() Kadin: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adam : Haas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|