|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
arasındaki, duygusal, ile, konuşma, tren, öküz |
![]() |
Öküz İle Tren Arasındaki Duygusal Konuşma =) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öküz İle Tren Arasındaki Duygusal Konuşma =)Öküz: Kara trenim,kömürüne kurban olduğum bizim aşkımızı kıskanan bazı kesimler var beni çok sinirlendiriyorlar!! Tren: Tabi kıskanacaklar ben ne zaman geçsem sen hemen pencereye çıkıp bana bakıyorsun ![]() Öküz: Ne yani istemiyor musun yoksa sana anlamlı anlamlı bakmamı? Tren: Yaa isterim tabii ama üzerimde oturan yolcular "Şuna bak öküz gibi buraya bakıyor" diyorlar kıskanıyorum seni ![]() ![]() Öküz: Utandırdın şimdi beni ![]() ![]() Tren: Utanma öküzüm utanma seninle biz daha ne bakışmalar yapacagız ne bakışmalar ![]() ![]() Bizi kıskanacaklar arkamızdan öküzün trene baktığı gibi bakışıyorlar diye nameler yapacaklar elalem kıskansın bizim sevdamız asırlarca daha devam eder ![]() ![]() Öküz: Benim en çok hangi bakışımı seviyorsun? Tren: Hani bir öküz gibi olanı varya o bakışına eriyorum işte ![]() ![]() Öküz: Kara trenim benim, Allah cuf cufuna zeval vermesin ![]() ![]() Tren: Öküzüm benim, Allah bakışlarını başka ulaşım araçlarına çevirtmesin ![]() |
![]() |
![]() |
|