![]() |
Türkiye Oscar Ödülleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türkiye Oscar ÖdülleriPOLİTiKACI DALINDA ![]() ![]() ![]() 1) "Füzelerle savas kazanabilirsiniz, ama füzelerin üzerine oturamazsiniz ![]() ![]() ![]() 2) "Afrikali zombiler gibi ![]() ![]() ![]() 3) "Sekiz yil Özal'a verdiniz, onun iki yilini ananiza verin, o zaman Türkiye sahlanir ![]() ![]() ![]() 3) "Powell'in ziyareti daha önce yapilsaydi daha iyi olurdu, ancak bu ziyaret tam zamaninda yapilmistir ![]() ![]() ![]() 5) "Ben 1960'larda çalisma bakanligi yapmistim ![]() ![]() ![]() ![]() KADIN SUNUCU DALINDA ![]() ![]() ![]() 1) "Evet, bugün persembe, haftanin son günü, yani bugünü saymazsak ![]() ![]() ![]() 2) "Sifir puan kazanirsaniz toplam puaniniza sifir puan ekleriz ![]() ![]() ![]() 3) "Siz ben olmusum, ben siz olmussunuz ![]() ![]() ![]() 4) "Tugba Özay'i alkislayan gruba bakiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() 5) "Bütün o elektronik seyler aslinda biraz mekanik kaçiyor ![]() ![]() ![]() ERKEK SUNUCU DALINDA ![]() ![]() ![]() 1) "Yani simdi sizin annenizin bütün evliliklerinden elde ettigi toplam çocuk sayisi kaç?" (Sinan Çetin, Film Gibi programinda konuga) 2) "Süreyya Ayhan sizin cinsiniz bilirsiniz ![]() ![]() ![]() 3) "Makul ! ![]() ![]() 4) "Ben, aski iki kisinin yasamasindan yanayim ![]() ![]() ![]() 5) "Bu çocuk üçünüzden! ![]() ![]() ERKEK ŞARKICI DALINDA ![]() ![]() ![]() 1) "Siz düsük yapma halini, her seyi olan Richard Gere'in Mutlulugu Hindistan'da aramasina da benzetebilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() 2) "Müzikte tek eksigim opera ![]() ![]() ![]() 3) "Ilham kaynagim su gördügünüz Bogaz ![]() ![]() ![]() ![]() 4) "Her sene bir sene daha geçiyor ![]() ![]() ![]() 5) "Ben, yillardir süregelen ve gitgide gerileyen arabesk türkücü imajini roketlemek istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() KADIN ŞARKICI DALINDA ![]() ![]() ![]() 1) "Estetik haramsa bütün hastaneleri kapatsinlar ![]() ![]() ![]() 2) "Ses, bedende en geç yaslanan organdir ![]() ![]() ![]() 3) "Yillardir olmamisti, uzun zamandan beri ilk defa tek partili koalisyon oluyor ![]() ![]() ![]() Uluslararasi Iliskiler Bölümü mezunu) 4) "Afrika'dan yamyam getirecegiz ![]() ![]() ![]() 5) "Benim o kültürsüz insanlarla isim olmaz, zaten simdi ultrasyondan çiktim çok mutluyum ![]() ![]() ![]() MANKEN DALINDA ![]() ![]() ![]() 1) "Kel miyim, topal miyim gidip de yasak bir iliski yasayayim ![]() ![]() ![]() 2) "Birçok arkadasimin içime girmesine izin verdim, ve ben öyle her arkadasimi içime alan biri degilimdir ![]() ![]() ![]() 3) "Simdiye kadar beraber oldugum erkek arkadaslarim beni darmadagin etti ![]() ![]() 4) "Bu tür seyler gerçek hayatta da, normal hayatta da yanina yaklasmam arti sevmem ![]() ![]() ![]() 5) "Erkegimi asla kahvaltisiz birakmam! ![]() ![]() DİZİ OYUNCUSU DALINDA ![]() ![]() ![]() 1) "Tangoya baslarken kadinlar sag ön, erkekler sol arka ayaklariyla baslar ![]() ![]() ![]() 2) "Laf olsun diye bir sey söyleyecek bir kadin degil o, mutlaka altini doldurur! ![]() ![]() 3) "Simdi ben gitsem Amerika'yi ikna etmeye çalissam beni iplemeyecektir ![]() ![]() ![]() 4) "Atatürk yasasaydi, magazin gazetecileri onun da bir frikigini yakalardi ![]() ![]() ![]() 5) "Filmin finalini soran anketler internetlerde yayinlandi ![]() ![]() ![]() SPOR YORUMCUSU DALINDA ![]() ![]() ![]() 1) "Agzinla kus tutsan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2) "Hayirli vilayetler ![]() ![]() ![]() 3) "Iyi püskürtmüs! ![]() ![]() 4) "Ikinci gol de Boer'un ayaginin seyinden oldu, üçüncü gol gene de Boer'un seyinden oldu ![]() ![]() ![]() 5) "Bakirelik yalniz bayanda mi olur? Mesela hakemin bakiresi olmaz mi? Yani bozulmamis bir hakem ![]() ![]() ![]() HABER SPİKERİ DALINDA ![]() ![]() ![]() 1) "Insan, hayvan ![]() ![]() ![]() 2) "Bu aksam oynanacak olan Besiktas-Galatasaray derbisinin sonucu henüz belli degil ![]() ![]() ![]() 3) "Bugün çok sey oldu sayin seyirciler ![]() ![]() ![]() 4) "Babayi buldunuz mu?" (Reha Muhtar, haber sundugu günlerde babasiyla bulusturdugu kiza) 5) "Bize nasil kullanildigini gösterebilir misiniz lütfen?" (Gülgün Feyman, kadinlar için üretilmis ***********i tutarak, üretici firma yetkilisine) *Alıntı* |
![]() |
![]() |
|