![]() |
Aradığınız Kişiye Ulaşılamıyor... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aradığınız Kişiye Ulaşılamıyor...Alaattin Çakıcı: Alooo, yanlış numara çevirdin aslanım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kamer Genç: Kapsadığınız numara arama alanı dışındadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mustafa Denizli: Aradığınız numara yanlış diyorsam yanlıstır ![]() ![]() ![]() Mustafa Topaloğlu: Aradığınız numara sistemimizde yer almamaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Banu Alkan: Şu anda tüm hatlarımız doludur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nuriş Kardeşler: Aramakta olduğunuz kişinin telefonu meşguldur ![]() ![]() ![]() ![]() Aykut Işıklar: Aradığınız numara şu anda kapalıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Emel Yıldırım : Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor ![]() ![]() ![]() Selçuk Parsadan : Aradığınız numra yanlıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Hakan Şükür : Eksik rakam çevirdiniz ![]() ![]() ![]() Süleyman Demirel : Eksik rakam çevirdiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İbrahim Tatlıses : Aradığınız kıroya şu an ulaşılmıyr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sergen : Aradığınız numra yanlıştır ![]() ![]() ![]() Reha Muhtar : Aradıpınız kişiye ulaşılamıyor efendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bülent Ersoy : Dünya güzeliiiii dinleyici hasbihal etmek arzu ettiğiniz müstesna insana şu anda ulaşılamıyor efendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alpay : Aradığınız numra yanlıştır ![]() ![]() ![]() Mehmet Ali Erbil : Enee aradığınız kişi kapsama alanı dışında belkide Çanakkale'dedir ![]() ![]() ![]() ![]() Mehmet Ali Ağca : La şantemi kantereeee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mehmet Cansun : Efendim Bizi Sizin Telefonunuz ilgilendirmez bizi sadece bizim telefonumuz ilgilendirir ![]() ![]() ![]() ![]() Keto : Yaniiiiiiii Yaniiiiiiiiiiii Aradiğiniz Numara kapsama alanı dışında yaniii Lütfen daha sonra tekrar arayınız ![]() ![]() ![]() Sakıp Sabancı : Konuşalım Konuşalımmmmm Konuşalımki güzelleşen dimi yaww hehe Atalarimiz ne demiş konus konus boktu işin heheee ![]() Kaynak : Lovemove |
![]() |
![]() |
|