Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fıkralar

Fıkralar:))

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Fıkralar:))

Bir gemici geç vakit otele gelmis Yer olup olmadigini sormus: - "Iki kisilik bir odada tek yatagim var, demis resepsiyon görevlisi, ancak pek tavsiye etmem Çünkü öteki yatakta fena halde horlayan bir delikanli yatiyor" - "Ziyani yok", demis gemici, verin bana o yatagi" Ertesi sabah gemici hesabi ödemeye indiginde otelci sormus: - "Nasil uyuyabildiniz mi?" - "Çok güzel uyudum", demis gemici - "Yaninizdaki müsteri hiç horlamadi mi?" - Hiç horlamadi" - "Ama nasil olur?" - "Odaya girince yanagindan "Merhaba güzel çocuk" diye bir makas aldim Sabaha kadar gözlerini kirpmadan yatakta oturdu"

Adam kizina Barbie almak ister ve bir oyuncakçiya girer
- "Vitrindeki Barbie bebek kaç para ?" diye sorar
Satici
- "Hangisi beyim ?" ve devam eder:
- "Barbie spora gidiyor 1995 usd,
Barbie alisverisde 1995 usd
Barbie discoda 1995 usd
Barbie plajda 1995 usd
Barbie bosandi 265 usd"
, Adam sasirir
- "Neden hepsi 1995 de, bosanmisolan 265 usd ?"
Satici cevaplar:
- "Cok basit bosanmis Barbie ile birlikte; Ken'in evini,
arabasini, mobilyalarini da aliyorsunuz"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com