|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
desti, erlik kişisi, izdivaca, katılmışş, şok |
![]() |
Şok Şok Şok &Quot;Erlik Kişisi&Quot; Desti İzdivaca Katılmışş |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şok Şok Şok &Quot;Erlik Kişisi&Quot; Desti İzdivaca KatılmışşBu sabah tv de zapcırık oynarken ne göreyim Bizim erlik "desti izdivaç " programına çıkmış hemen size aktarayım canlarım konuşmaları Sunucu bayan: hoş geldin bacımmmmm pardon beyefendiiii Erlik: neyy hoşbuldk hoşbulduk ![]() sunucu bayan : bizi arayıp bugüne kadar hiç sevgilinizin olmadıgını ,artık bana bi sevgili bulun diyerek programımıza başvurdunuz ![]() ![]() Erlik : Ya bacım herşeyi sölemesen !! hani aramızda kalacaktı bunlar ![]() ![]() sunucu bayan : Ayy bacım gizli saklı kalmasınn kızzz sunucu bayan: Neyse konuya girelimm artıkınnn kısss ![]() ![]() sunucu bayan :erlik bey ne işle meşgulsunuz aylık kazancınız nedir ? Erlik: Bi sitede takılıyorum sunucu bayan : ayyyy kız sitesi varmışşşşşş hangi site kıs bu ? ne sitesi sitelerde geziniomuş amaaaaan Erlik: forum sitesi bacım üyeler modlar ugrasıoz işte ısrar etme ForumGerçek olduğunu söylemem sunucu bayan : Kızzlarr 1200 papel alıyormuşş arabasıda varmış hadi gelin kızlarrrr ahada biri geldiiiiii görmek için sabırsızlanıyosun degilmii çapkın seniii Erlik : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sunucu bayan: bu kızında hiç sevgilisi olmamış işte geldiii -------Beni sardı heyecan tabii erliğimize güzel bir kız gider şimdi ----------- Ve işte kızımız geldii Erlik: vaşşşş , nineee nine : yavrimmm devamını siz tahmin edin artık |
![]() |
![]() |
|