Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
buraya, geldim

Buraya Kadar Geldim

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Buraya Kadar Geldim

30 yaşlarında güzelce bir kadın, kucağında bebeğiyle, Ankara Garı’ndan otobüse biner
Yanına irikıyım bir adam oturur Otobüs Kızılcahamam’a vardığında, kadın emzirmek için memesini açar, çocuğun ağzına dayar, çocuk direnir, başını çevirir, kadın sertçe uyarır,
“Alsana yavrum, bak yoksa amcaya veririm
Adam çaktırmadan gözucuyla bakar, önüne döner Bolu’ya geldiklerinde, kadın yine memesini çıkarır, çocuk yine direnir, kadın yine uyarır,
Al, yoksa amcaya veririm haaaAdapazarı, İzmit, aynı replikler tekrarlanır İstanbul gişelere gelindiğinde, kadın yine
“Al, yoksa amcaya veririm” deyince, adam patlar
Hanım hanım, vereceksen ver artık, Bolu’da inecektim, senin yüzünden buralara geldim!”

Alıntı Yaparak Cevapla

Buraya Kadar Geldim

Eski 08-03-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Buraya Kadar Geldim

Giresun'dan 30-32 yaşlarında bir kadın,kucağındaki süt bebeğiyle otobüse binerYanına da bizim TEMEL oturur

Otobüs Vakfıkebir'e ulaştığında kadın çocuğunu emzirmek amacıyla memesini açar ve çocuğun ağzına verir

Ancak çocuk inatlal memeyi emmek istemez Kadın çocuğa kızar ve sert bir sesle;

-Al yoksa amcaya veririm!

Temel göz ucuyla bakar ve önüne döner

Trabzon'a geldiklerinde kadın yine memesini çıkarır ve çocuğu yine emzirmek ister, çocuk yine emmez ve yine aynı sözler kadının ağzından dökülür;

-Al yoksa amcaya veririm

Bu olay her durakta tekrarlanır ve hepsinde de aynı şeyler yaşanır Sürmene, Rize, Çayeli, Arhavi ve Hopa'ya kadar gelinir

Hopa'da kadın;

-"Al yoksa amcaya veririm" deyince TEMEL patlar ;

-Hanım hanım yeter artık! Vereceksen ver Ben taa Trabzon'da inecektim, buralara kadar geldim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com