Buraya Kadar Geldim |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Buraya Kadar Geldim30 yaşlarında güzelce bir kadın, kucağında bebeğiyle, Ankara Garı’ndan otobüse biner Yanına irikıyım bir adam oturur Otobüs Kızılcahamam’a vardığında, kadın emzirmek için memesini açar, çocuğun ağzına dayar, çocuk direnir, başını çevirir, kadın sertçe uyarır, “Alsana yavrum, bak yoksa amcaya veririm” Adam çaktırmadan gözucuyla bakar, önüne döner Bolu’ya geldiklerinde, kadın yine memesini çıkarır, çocuk yine direnir, kadın yine uyarır, “Al, yoksa amcaya veririm haaa” Adapazarı, İzmit, aynı replikler tekrarlanır İstanbul gişelere gelindiğinde, kadın yine “Al, yoksa amcaya veririm” deyince, adam patlar “Hanım hanım, vereceksen ver artık, Bolu’da inecektim, senin yüzünden buralara geldim!” |
Buraya Kadar Geldim |
08-03-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Buraya Kadar GeldimGiresun'dan 30-32 yaşlarında bir kadın,kucağındaki süt bebeğiyle otobüse binerYanına da bizim TEMEL oturur Otobüs Vakfıkebir'e ulaştığında kadın çocuğunu emzirmek amacıyla memesini açar ve çocuğun ağzına verir Ancak çocuk inatlal memeyi emmek istemez Kadın çocuğa kızar ve sert bir sesle; -Al yoksa amcaya veririm! Temel göz ucuyla bakar ve önüne döner Trabzon'a geldiklerinde kadın yine memesini çıkarır ve çocuğu yine emzirmek ister, çocuk yine emmez ve yine aynı sözler kadının ağzından dökülür; -Al yoksa amcaya veririm Bu olay her durakta tekrarlanır ve hepsinde de aynı şeyler yaşanır Sürmene, Rize, Çayeli, Arhavi ve Hopa'ya kadar gelinir Hopa'da kadın; -"Al yoksa amcaya veririm" deyince TEMEL patlar ; -Hanım hanım yeter artık! Vereceksen ver Ben taa Trabzon'da inecektim, buralara kadar geldim |
|