![]() |
Buraya Kadar Geldim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Buraya Kadar Geldim30 yaşlarında güzelce bir kadın, kucağında bebeğiyle, Ankara Garı’ndan otobüse biner ![]() Yanına irikıyım bir adam oturur ![]() ![]() ![]() “Alsana yavrum, bak yoksa amcaya veririm ![]() ![]() ![]() Adam çaktırmadan gözucuyla bakar, önüne döner ![]() ![]() ![]() “Al, yoksa amcaya veririm haaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Al, yoksa amcaya veririm” deyince, adam patlar ![]() ![]() ![]() “Hanım hanım, vereceksen ver artık, Bolu’da inecektim, senin yüzünden buralara geldim!” |
![]() |
![]() |
![]() |
Buraya Kadar Geldim |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Buraya Kadar Geldim![]() Giresun'dan 30-32 yaşlarında bir kadın,kucağındaki süt bebeğiyle otobüse biner ![]() ![]() ![]() ![]() Otobüs Vakfıkebir'e ulaştığında kadın çocuğunu emzirmek amacıyla memesini açar ve çocuğun ağzına verir ![]() Ancak çocuk inatlal memeyi emmek istemez ![]() -Al yoksa amcaya veririm! ![]() ![]() Temel göz ucuyla bakar ve önüne döner ![]() ![]() ![]() Trabzon'a geldiklerinde kadın yine memesini çıkarır ve çocuğu yine emzirmek ister, çocuk yine emmez ve yine aynı sözler kadının ağzından dökülür; -Al yoksa amcaya veririm ![]() Bu olay her durakta tekrarlanır ve hepsinde de aynı şeyler yaşanır ![]() ![]() Hopa'da kadın; -"Al yoksa amcaya veririm" deyince TEMEL patlar ; -Hanım hanım yeter artık! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|