Kötü Haber Böyle Verilir... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kötü Haber Böyle Verilir...İstanbul'da üniversitede okuyan genç kız Ankara'daki babasına telefon etmiş; - Baba merhaba Ben Lale ![]() ![]() - Ooooo Güzel kızım benim Nabersin bakalim?- Hiç sorma babacığım Hiç keyfim yok valla![]() ![]() ![]() - Hayırdır? Bi sorun'mu var? Kız ağlamaya başlar babası ise üzüntü ve meraktan kafayı yemektedir; - N'ooldu kızım? Anlatsana ! - Murat evi terketti Boşanmak istiyormuş - Ne evi lan? Ne boşanması? Sen ne zaman evlendin'de bosaniyorsun? - Hani senin hiç hoşlanmadığın esrarkeş çocuk vardıya ben onunla evlendim ![]() - İyi halt ettin zilli neyse artık yapacak bi şey yok Versin mahkemeye hemen boşanın![]() - Boşanalım ama benden 10 milyar istiyor Eğer vermezsem iyi zamanlarımızda çektiği çıplak fotoğraflarımı internetten herkese yollayacakmış![]() - Püüh Rezil![]() ![]() Çıplak fotoğraf çektirdin öyle mi?- Ama babacığım O benim kocamdı Ne biliyim böyle bir puştluk yapacağını![]() - Peki Olan olmuş artık Yarın havale ederim parayı ögleden sonra![]() ![]() Bankaya gidip çekersin sonra da alıp yakarsın o kahrolası fotografları![]() ![]() ![]() - Sağol baba ![]() ![]() Eeee şey birde kürtaj için 2 milyara ihtiyacım var![]() Adam artık iyice fenalaşır Boğuk bir sesle konuşur;- Kürtaj mı? Birde hamilemi kaldın o çocuktan sen? - Aslında ondan değil ![]() ![]() Zenci bi çocuk vardı![]() ![]() Zaten o yüzden ayrılıyoruz ya![]() ![]() ![]() ![]() Adam bayılmak üzeredir Nabzı yükselir tansiyonu düşer artık inleyerek konuşmaktadır;- Biz seni oraya okumaya yollamıştık Sen ne haltlar çevirmişsin Allahım nedir bu başımıza gelenler okulu bitirir bitirmez Ankara'ya dönüyorsun yoksa kırarım bacaklarını![]() ![]() ![]() - İstersen hemen dönebilirim babacığım Ben geçen yıl okuldan atıldım çünkü![]() ![]() ![]() Adam masanın üzerindeki soğuk su dolu sürahiyi başından aşağıya devirir ve ancak bu şekilde konuşmasını sürdürür; - Okuldan mı atıldın? Hani birlikte avukatlık yapacaktık zilli? Eh ulan sen hele bi gel buraya ben sana yapacağımı bilirim Evden dışarıya adım attırmiyacam sana ilk isteyenle de evlendiricem![]() - O iş zor be baba biliyorsun moda oldu artık evlenmeden önce eşler birbirlerinden sağlık raporu istiyorlar pek iyi bi rapor sunacağımı zannetmiyorum ben ![]() ![]() ![]() - Allahım çıldıracağım bir de cinsel hastalıklar haaa ![]() ![]() kesin o zencidendir![]() - Çok pis arkadaşları vardı Bilmem artık hangisinden kapmışımdır![]() Güm diye bir ses duyulur Adam kısa bir süre için kendinden geçmiştir ancak hemen kendisini toparlayıp tekrar telefonu alır![]() - Hemen bu akşam dayını yolluyorum oraya seni alıp gelecek Adresini ver bakim![]() ![]() ![]() - Mahmutpaşa Karakolu'ndayım gelirken kefalet için de biraz para getirsin yanında ![]() ![]() ![]() - Karakol mu? Bir de karakola mı düştün layyynnn? Ne yaptın? - Dün kafam çok bozuktu çok içmişim Araba kiralayıp dolaşmaya çıktım O kafayla Arnavutköy'de kokoreççi dükkanına girdim Ama neyseki kimse ölmedi Dükkan sahibiyle kiralık araba firmasına biraz para vermek gerekir sanırım![]() Adam artık iyice fenalaşmıştır Hatta fenalaşmak ne kelime adeta kahrolmuştur Telefonda kısa bir sessizlik olur Kız tekrar konuşmaya başlar;- Babacığım sakın üzülme bütün bunlar bir şakaydı Ben sadece sınıfta kaldığımı söylemek için aramıştım![]() Bunun üzerine adam sevinçle ve mutlulukla haykırır; - Canın sağolsun be güzelim boşveeerrr Okulda neymiş? Hiç mühim değil tatlı canın sağolsun senin![]() ![]() ![]() |
|
|
|