![]() |
Kötü Haber Böyle Verilir... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kötü Haber Böyle Verilir...İstanbul'da üniversitede okuyan genç kız Ankara'daki babasına telefon etmiş; - Baba merhaba Ben Lale ![]() ![]() - Ooooo Güzel kızım benim ![]() - Hiç sorma babacığım ![]() ![]() ![]() ![]() - Hayırdır? Bi sorun'mu var? Kız ağlamaya başlar babası ise üzüntü ve meraktan kafayı yemektedir; - N'ooldu kızım? Anlatsana ! - Murat evi terketti ![]() ![]() - Ne evi lan? Ne boşanması? Sen ne zaman evlendin'de bosaniyorsun? - Hani senin hiç hoşlanmadığın esrarkeş çocuk vardıya ben onunla evlendim ![]() - İyi halt ettin zilli neyse artık yapacak bi şey yok ![]() ![]() - Boşanalım ama benden 10 milyar istiyor ![]() ![]() - Püüh ![]() ![]() ![]() ![]() - Ama babacığım O benim kocamdı ![]() ![]() - Peki Olan olmuş artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Sağol baba ![]() ![]() ![]() ![]() Adam artık iyice fenalaşır ![]() - Kürtaj mı? Birde hamilemi kaldın o çocuktan sen? - Aslında ondan değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adam bayılmak üzeredir ![]() - Biz seni oraya okumaya yollamıştık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - İstersen hemen dönebilirim babacığım ![]() ![]() ![]() ![]() Adam masanın üzerindeki soğuk su dolu sürahiyi başından aşağıya devirir ve ancak bu şekilde konuşmasını sürdürür; - Okuldan mı atıldın? Hani birlikte avukatlık yapacaktık zilli? Eh ulan sen hele bi gel buraya ben sana yapacağımı bilirim ![]() ![]() - O iş zor be baba biliyorsun moda oldu artık evlenmeden önce eşler birbirlerinden sağlık raporu istiyorlar pek iyi bi rapor sunacağımı zannetmiyorum ben ![]() ![]() ![]() - Allahım çıldıracağım bir de cinsel hastalıklar haaa ![]() ![]() ![]() ![]() - Çok pis arkadaşları vardı ![]() ![]() Güm diye bir ses duyulur ![]() ![]() - Hemen bu akşam dayını yolluyorum oraya seni alıp gelecek ![]() ![]() ![]() ![]() - Mahmutpaşa Karakolu'ndayım gelirken kefalet için de biraz para getirsin yanında ![]() ![]() ![]() - Karakol mu? Bir de karakola mı düştün layyynnn? Ne yaptın? - Dün kafam çok bozuktu çok içmişim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adam artık iyice fenalaşmıştır ![]() ![]() ![]() - Babacığım sakın üzülme bütün bunlar bir şakaydı ![]() ![]() Bunun üzerine adam sevinçle ve mutlulukla haykırır; - Canın sağolsun be güzelim boşveeerrr ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|