![]() |
Trafik Polislerinden Şaka Gibi Anonslar:) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Trafik Polislerinden Şaka Gibi Anonslar:)* “Öğle saatleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * “Birkaç gün önce trafiğin çok işlek olmadığı bir yerde normal olarak kırmızı ışıkta durdum ![]() - 34 XXX ![]() ![]() ![]() ![]() * “Yenibosna’daki otobüs durağından çıktık ![]() ![]() ![]() - Otobüsçü! Cezan hayırlara vesile olsun, devam et sen; ben plakana gönderirim nasıl olsa!” * “Kocamın arabasını aldığım ve içine sigara kokusu sinmesin diye bütün camlarını açtığım anda en sevdiğim şarkının çalmaya başlaması üzerine radyonun sesini de sonuna kadar açıp dolaşırken yurdum polisinden gelen anons: - 34 XX, müziği kendin dinle! Kendin dinle ya da parçayı değiştir!” * “Göztepe Soyak Sitesi’nin önünden yürüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Önüne dön, önüne dön! Kendi tipine bak sen soytarı ![]() * “Şoförün biri trafik sıkışıkken park yasağı olan yerde durur ![]() Polis: - Beyaz Uno, çek kardeşim park yasak! Şoför el kol hareketleri yardımıyla, “Abi ekmek almaya geçiyom hemen çıkacam” der ![]() Yarım saat kadar sonra elini kolunu sallaya sallaya çıkınca polis anonsu patlatır: - Beyaz Uno, ekmek nerde lan?” * “Olay Çankaya’da geçiyor ![]() ![]() ![]() - 06 XX 1945 ilerleeeeeee ![]() ![]() ![]() Kamyonetin megafonundan cevap geliyor: - Okeyyyyyy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * “Ataköy’de bir arkadaşımda sabahlamıştım ![]() ![]() - Şu bakkalı geç, ilerle, ağacın ordan sağa kır, ordan sola ![]() ![]() ![]() Teşekkür edip yürümeye başladım ![]() - Oğlum ağacın ordan sola kırsana lan, bak bak bak dinniyomu hiç, huss alooo ![]() ![]() ![]() Durağı bulana kadar ekip otosu arkamdan bağırıp durdu ![]() * “Ankara’da Ziya Gökalp’deki üst geçitten geçmekteyiz ![]() - Ticari devam et, 489 devam et! İşitme engelli devam et! (Bilmeyenler için: İşitme engelli vatandaşlarımızın araç plakalarında özel bir işaret bulunmakta!)” * “Sıkışık trafikte süt kamyonuna: - Pınar canım, devam et!“ * “Manav tezgâhının karşısında trafik kazası olur ![]() ![]() ![]() - Biz trafik değiliz ![]() |
![]() |
![]() |
|