![]() |
Bilgi Küpü Koca:)) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilgi Küpü Koca:))Karıkoca birlikte tatile çıkarlar ![]() ![]() Tatillerini ikinci gününün akşamı güzel yemek yiyip uykuya dalarlar ![]() Birkaç saat sonra kadın uyanır ve kocasını uyandırır ![]() Adam uyku sersemidir;güzel bir rüyadan uyandırıldığı için de biraz kızgındır: ''Ne oldu? Ne istiyorsun?'' diye sorar: ''Yukarıya bak ve bana ne gördüğünü söyle ![]() Adam gökyüzüne bakar ve cevap verir: ''Bunun için mi uyandırdın beni? Baktım işte ![]() ![]() Karısı tekrar sorar:''Peki bu neyi gösteriyor?'' Artık iyice uykusu kaçan adam biraz düşünür ve cevap verir: ''Teolojik olarak Allah'ın kudretini ve kendi acizliğimizi görüyorum ![]() Felsefi olarak, evrenin sonsuzluğunu ve onun karşısındaki önemsizliğimizi görüyorum ![]() Astronomik olarak galaksilerin, yıldızların, gezegenlerin varlığını görüyorum ![]() Yıldızların konumuna bakarak saatin 3 olduğunu görüyorum ![]() Meteorolojik olarak da bugün havanın çok güzel olduğunu görüyorum ![]() Niye sordun bunu bana?Sana neyi gösteriyor? -Necati çadırımızı çalmışlar! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|