![]() |
Kriz Fıkraları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kriz FıkralarıKRİZ FIKRALARI MUTLU VATANDAŞLAR İki büyük siyasi partinin lideri Yorgo Papandreu ile Andonis Samaras aynı özel uçakla seyahat ediyorlarmış ![]() Papandreu:Şimdi burdan 20 tane 100 Euro'luk banknot atsam 20 vatandaş mutlu olacak ![]() Samares:Sorun o değil ![]() ![]() Pilot: Beyler ben ikinizi de uçaktan atsam 10 milyon vatandaş mutlu olacak ![]() DÖK YANSIN Atina'da trafik yoğun ![]() ![]() -Beyefendi teröristler beş siyasetçiyi kaçırdı ![]() ![]() ![]() - Ne diyorsun be peki kaç para topladınız? -20 ton benzin! SEN BAŞLATTIN Aylarca sinek avlayan dükkan sahibi kapıda beklerken bir genç yaklaşır ![]() -Beyefendi iş arıyorum ![]() Tamam haftada üç gün geleceksin, sadece iki saat burda duracaksın ![]() ![]() -Dalga mı geçiyorsunuz benimle? Ne yapayım sen başlattın ![]() TAKSİTLER İÇİN ALLAH BÜYÜK Alman ekenomisi ile Yunan ekonomisinin farkı: *İki inek sahibi Alman köylü uzun vadeli bir plan kurar ![]() ![]() *İki inek sahibi Yunan köylü bunları hemen ucuza satar ![]() ![]() ![]() BERABER ARAYALIM Siayasetçiler ve IMF yüzünden sabah akşam çalışan biri, gece uyurken gürültüyle yerinden fırlar ve karşısında hırsızı görür ![]() -Ne arıyorsun! Para tabiki ![]() ![]() ![]() -Dur üstüme bir şey giyeyim birlikte arayalım ![]() KİMİN PARASI Gece karanlığında hırsız şık giyimli bir adamı durdurur ![]() -Çabuk paranı ver! Sen benim kim olduğumu biliyor musun? Ben eski bakanlardan Niko ![]() ![]() ![]() A o zaman iş değişir ![]() Yorgo KIRBAKİ |
![]() |
![]() |
|