Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
100, donları, mecnun, yerli

Mecnun Donları % 100 Yerli

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mecnun Donları % 100 Yerli

Mecnun devlet okunula giden babası 657 sayılı kananu tabi bir devlet memurunun çocugudur
Gecekondu ama pempe panjurlu bir evleri vardırLeyla ise 3 G telefonu olan 4 çekirdek bilgisayara sahip internet te o site senin bu site benim fink atan bir genç kızdır
mecnun leyla ya ilk görüste aşık olmuştur ve leylaya ilk fırsatta aşkını itiraf etmiş fakat leyla mecnuna bakarak senin k**ındaki don bile markasız oysa ben iç çamaşırlarımı bile paristen getirtiriyorum diyereke gururuyla oynamış ve dalga geçmiştir
BU olay mecnunun çok zoruna gitmiş ve hemen sosyete pazarına giderek üç alana bir bedava olarak satılan Baxter donlardan almıştır kendineBu donları ilk fırsatta leylaya gösterecektirFakat bu don işi mecnunu kafasına yatar ve don işine girer
MECNUN DONLARI dilden dile k**tın k**a dolaşır ve kısa zamanda mecnun zengin olurLeylanın babası kumar yüzünden borç batağına girer iflas eder kıçında giyecek donu bile kalmamıştır artıkAma mecnun yufka yüreklidir ve leylanın babasına bir düzüne mecnun donlarından hediye ederLeylayada iç çamaşırı ve yanında bir not gönderir

ARTIK PARİSTEKİLERİNİN KIÇINDADA MECNUN DONLARI VARRR

HAHAHAHAHAHAHAHA

Made ın %100 kanka

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com