Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
düşünce, sucu

Düşünce Suçu

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Düşünce Suçu

Adamın birinin bir papağanı varmış Papağan devamlı televizyon seyrediyormuş Adamda işten eve evden işe giden bir kişiymiş Bir gün adam papağanını kafesiyle birlikte balkona bırakmış ve işe gitmiş

Bir saat sonra sokaktan polis aracı geçerken papağan bağırmaya başlamış
"Kahrolsun paralı eğitim, kahrolsun eşitsizlik" vs

Ekip aracı hemen durup sesin geldiği yere ateş etmeye başlamış Ev darmadağın olmuş Eve gelen adam hayretler içinde bakakalmış Neyse diyerek evi yaptırmış Ertesi gün aynı olay tekrarlayınca adam evi gözlemeye başlamış

Ekip aracı karşıdan görününce başlamış papağan yine slogan atmaya tabi polis te ateş etmeye Durumu gören ev sahibi papağanı alıp tavuk kümesine atmış

Papağan kümeste başlamış volta atmaya bunu gören tavuklar gülüyorlarmış Papağanın kafasıda atmış, tavuklara dönüp şöyle demiş

"Ne gülüyonuz lan ben sizin gibi ften yatmıyorum Düşünce suçundan yatıyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com