Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
deliler, uçaktaki

Uçaktaki Deliler

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Uçaktaki Deliler

Delileri uçağa bindirmişler, bir şehirden ötekine naklediliyorlardı Ama o kadar çok gürültü yapıyorlardı ki sonunda pilot dayanamadı, uçağı ikinci pilota teslim ederek içeride ne olup bittiğini görmek istedi

Deliler uçakta hep bir ağızdan bağırıp çağırıyorlardı Baktı, en başta bir deli, ötekilere uymamış, akıllı uslu oturuyor
-Sen neden bağırmıyorsun? diye soracak oldu
Adam:
-Ben bunların öğretmeniyim, diye cevap verdi Onlar da benim öğrencilerim Şimdi teneffüsteler, onun için ses çıkartmıyorum

Pilot, çaresiz yerine döndü Bir süre geçti Bir an geldi ki sesler büsbütün kesiliverdi Pilot:
-Aman ne güzel! diye sevindi Herhalde kendini öğretmen sanan ötekileri derse almış olsa gerek, diye düşündü

Ama dakikalar geçiyor arkadan ses seda çıkmıyordu Pilot biraz daha bekledikten sonra dayanamayıp yine içeri gitti Bir de ne görsün! Uçağın kapısı açık ve içeride öğretmenden başka kimse yok

Dehşetle sordu:
-Öğrencilerin nerede?
-Ders bitti Hepsini evlerine gönderdim!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com