Tabu Oyunu Geyikleri |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tabu Oyunu GeyikleriKelime: demeç - ben şimdi masada oturdum veriyorum - nası yaaa ?? - ya işte masada oturdum fotoğraf çekip yazı yazan tiplere veriyorum - neee??? - ya alla alla masada oturdum böyle herkese veriyorum! - pas be pas! of demeçti ***" Kelime: baraj - Hani futbolcular kalenin önüne kurar maçta - Pusu - Yuh! *** Kelime: helikopter - Savaşta yaralıları kurtarır! - Doktor! - Değil - Sıhhiye! - Değil, yukardan gelen bir şey - Ee Allah? *** Kelime: dergah - Hani böyle insanlar ulvi bir amaç için bir araya gelir aynı mekanda - Grup seks! - Çarpılırsın valla! - Ha Tamam trafo! *** Kelime: kadınbudu - Olm sen nesin? - Erkek! - Tersi? - Kadın! - Onun yeneni? - Çıtır *** Kelime: Eskimo - Kutupta yaşarlar - (Hep bir ağızdan) Ayııııııı! -Yok insan olanları - Heeee Eskimo! *** Kelime: repertuar Anlatan, şarkı söylemeye meraklı bir hatundur ve kelimeyi görür görmez bu özelliğini iyi bilen hatun arkadaşına dönüp sorar: - Benim neyim geniş? - Kalçan! *** Kelime: travma - Hani düşüp kafanı kaldırım taşına vurursun da bi şey geçirirsin? - Film şeridi? Grup: Çüşşşşşşşş! *** Kelime: terlik - neyle yürürsün - ayak!!! - heh hani böyle ayakların üşür altında onlar olur böle yumşak yumşak - koyun!! - yuh onun daha küçüğü ya, koyun dedi hödük! - kuzu!!! - allah belanı versin pas! *** Kelime: diz - pantolonu nereye giyeriz? - bacağa? - hah bacaklarımızın ortasında ne vardır? - oha! *** Kelime: zebani - allahın meleklerinden biri - cebrail - ilk üç harfi çizgili bir hayvanı çağırıştırıyor - zebrail? *** Kelime: duvak - kadinla erkek birlesmeden önce, erkegin kaldirdigi sey - oha! *** Kelime: ıskalamak - dart oynarken neye atarsın? - hedef tahtasına - attın vuramadın mesela noldu? - hedefi vuramadım - tamam da nedir yani o olay - tutturamamak, kaçırmak - hayır nedir başka ismi var onun - tam 12'den vuramamak! - oldu *** kelime: telepati -hani ben sana bir seyi anlatmaya çalisiyorum ama sozle degil beyin dalgalariyla falan -ihihih neydiiii teletabi! -tamam tele'si kalsin kedilerin eline ne denir? -buldum telepence -offf beee bi kere de bil be *** kelime-timsah - abi boöle hani kertenkele nedir -hayvan -ne cins hayvani -surungen -ok abi bu kertenkelenin birkac beden buyugu - ejderha -?!???!!(yuhhh) *** Son kelime eger bilinirse oyun ve hesap girecektir sure son 10 saniye; kelime: lambada ekip1 bakan kisi: aha sictiniz ekip2 anlatan kisi: sen öyle san söyle bakalim alaaddinin cini nerede yasar ekip2anlayankisi: lambada ekip1toptan: haskktirr *** kelime: van gogh(kulak tabu kelime) -abi bu kisi bir organini kesen bir sanatci -bülent ersoy!!! *** kelime: miras - simdi diyelim misir'da deden var, bu artik yasamiyor, sana ne birakir? - piramit(dedesi tutankamon ya!) *** kelime: cumhuriyet w: -ataturk ne kurdu? z: -kitap kurdu *** kelime: ugur dundar anlatan: tv de program yapiyo hani yillardir anlayan: reha muhtar? ali kirca? anlatan: yok yok sarisin mavi gozlu anlayan: ataturk? biz: iptal! *** kelime: kramp anlatan: hani futbolculara girer dinleyen: krampon gülme sesleri kesildiginde sure coktan bitmis *** kelime: seruven a: abi macellan nasi biriydi? b: ne biliyim iyi biriydi heralde (birinci kopus, ama duur) a: abi onu demiyorum neye düskündü? b: kariya kiza bi de ickiye olabilir (pes) *** kelime: misir kiz:keops nerde?? cocuk:etiler!! kiz:allah cezani versin emre *** kelime: okul -biz nereye gideriz hergun -bara diskoya sinemaya cafeye bowlinge alisverisegezmeye ay olmuyo boole baska sekilde anlat -ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor -haaa okulaaa *** kelime : anneler gunu -cennet kimin ayaklari altinda ? -anne -tamam , hani onlarin ozel bi zamanlari var, ne o? - adet *** Kelime : 1 Nisan - Abi, 31 Mart'tan sonra ne gelir ? - 32 Mart - Harbiden bravo yani Senin gibi lama'dan baska cevap beklenemezdi zaten *** Kelime: Kabarmak - Abi, simdi maddeler isininca nolur - Genlesir - Ha tamam, simdi pasta yapmak icin ne lazim - Krema - Baska, pastanin eski hali ne oluyo - Kek - Tamam, simdi annen kek yapiyo, diyo ki bu kek artik "bisey oldu,aliyim " diyo Ne der orda, genlesme anlamina geliyo - Genlesti - Hayir lann, genlesti anlamina geliyo - Eeee genlesti iste - Ulan senin anan bu kek genlesti artik alip yiyelim mi diyo ??? 10 sn sessizlik - Eveet - Ben oynamiyom bunla yaa *** Kelime: Bodur - Akdenizin bitki ortusu nasildir? - Maki - Peki nasildir yani? - Kislar ilik ve yagmurlu - Puhahaha!?! *** Kelime: Kafeinsiz Kahve (Son saniyeler) - Yuhhh be, bunu nasil anlatacam pas (Zaman biter) - Kelime neydi? - Kefensiz kahpe - Neeee??? - Pardon, kefensiz kahve (Digerleri karta bakar, grup kopar) *** Kelime: Masaj - Bazen seks bununla baslar - 21 pare top atisi - ?!!! *** Kelime: Gardiyan - Ya hani kapali bi mekanda calisiyorlar - Bekçi - Ya hayir ya, hani herkes korkar bunlardan - Patron, müfettis - Ya geri zekali misiniz bee hani düdükleri vardir? - Antrenör - Ulen öküz herifler - Sen kime öküz diyon ya |
Tabu Oyunu Geyikleri |
08-03-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tabu Oyunu GeyikleriKelime: Istiklal Marsi Anlatan (kiz); - Yaaa hani bizim icin çok önemli en önemli seylerden biri Cevaplayan (erkek); - Bekaret?! *** Kelime : Sanatçi - Hani bööle Tarkan gibi bisi - ib!! !! - Ayy cok hayvansin murat ** Kelime: Kokteyl - Bazilari evlenmeden once verir ???!!!??? *** Kelime: Dergah - Hani böyle insanlar ulvi bir amaç icin bir araya gelir ayni mekanda - Grup seks - Çarpilirsin valla - Ha tamam trafo - Ohaa ( Topluluk iptal ) *** Kelime: Manti - Hani biz toplanip yapariz, partisini veririz - Seks!! - Ne zaman yaptik ya, ben niye kacirdim???? *** Kelime: Telepati - Hepimizde var çalar ya da hani izleriz biz bunu, hatta ayni baslayan bi program var igrenc falan - telefon televizyon televole tele? - Tamam, bi de kedilerin ayagina ne denir; kes birlestir onlari - Volepati? - Yuhhh!! *** Kelime: Uçak - Havada ucar ya - Leylek - Yok bunun kanatlari var - Ulen leylegin yok mu ? *** Kelime: Yoyo - Ya simdi hani boyle var ya hani boyle asagi yukari sallarlar, bi dakka ya, ben burda anlatirken sen benim telefonumu mu karistiriyosun!!!!!! - Yoooo - Hahhh simdi alin bu heceyi ikiyle carpin! - Yo-yoooo!!!!! - Aferim lannn *** Kelime: Horoz - Hani abi gece yatariz, sonra dalariz yaniiii, nasil anlatsam - Rüya mi abi? - Yok degil Hani sonra ise gitmeniz gerekir - Uyaniriz - Hahhhh, nasil uyaniriz abi??? - Telasla uyaniriz, geç kalmisizdir, alarmla uyaniriz Sürer gider bu (Uzun sure sessiz kalir, kasilir eleman) - Amannnn ne kasiyorum ya, civcivin babasi!! - Horozzzzz! - Tam isabet *** Kelime : Uyurgezer Kiz : Bak hani ben gece yataktan kalkiyorum dolasiyorum, yemek yiyorum, ama naap'tigimi bilmiyorum filan Erkek : (Suratina bakarak) Ohaa! obez!!! (Topluluk : mu-hah-ha-ha) Kiz : Igrencsin,konusmuyorum, |
|