Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çocuk, doktorları, gece, gören, karanlığında, şaşırtıyor

Gece Karanlığında Gören Çocuk Doktorları Şaşırtıyor

Eski 08-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Gece Karanlığında Gören Çocuk Doktorları Şaşırtıyor



Gece Karanlığında Gören Çocuk Doktorları Şaşırtıyor



Gece karanlığında dahi görebilmesi ve karanlıkta parlayan gözlere sahip olması sebebiyle doktorları şaşkına çeviren çocuk, daha çok küçükken babasının dikkati sonucu hastaneye götürüldü Nong Youhui'nin muhteşem görüşünü inceleyen doktorlar, parlak mavi gözlerini çok ilginç buldu Doktorların, Nong'un bunu atlatacağını söylemesine rağmen durum böyle olmadı ve şu an Nong hâlâ ışık olmadan okuma yapabiliyor, gün içinde de çoğu insan kadar iyi görebiliyor Uzmanlara göre Nong, lökodermi adı verilen nadir bir durumla doğdu Bu medikal durum sebebiyle gözleri daha az koruyucu pigmentlere sahipti ve ışığa daha duyarlıydı Bu hastalık yan etkisi yokmuş gibi görünse de Nong'un gündüz dışarı çıkması, normal renkli gözlü insanların güneş hassasiyetine karşı verdiği tepkiden daha yoğun olabilir











kaynak; interesancom

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.