![]() |
Olimpiyat'ta Sekiz Aylık Hamile Sporcu! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Olimpiyat'ta Sekiz Aylık Hamile Sporcu!![]() Malezyalı atıcı Nur Suryani Muhammed Taibi, doğduğunda bebeğine 'Sen daha doğmadan Olimpiyatlara katıldın' diyeceğini söylüyor ![]() Cumartesi sabahı yapılacak 10 metre kadın hava tüfeği müsabakası, Londra Olimpiyatları'nın ilk yarışlarından ![]() Ama aynı zamanda en heyecanlı yarışı olabilir çünkü Malezyalı atıcı Nur Suryani Muhammed Taibi sekiz aylık hamileyken yarışacak ![]() Olimpiyatlara bundan önce de en az üç hamile kadın sporcunun katıldığı biliniyor ![]() ![]() "1997'de atıcılığa başladığımdan beri Olimpiyat hayali kuruyordum" diyor bir sabah antrenmandan sonra bana ![]() Dolayısıyla da Ocak ayında hamile olduğunu öğrendiğinde ilk düşüncesi, Londra hayallerinin suya düştüğü olmuş ![]() Ancak kocasıyla konuşup dua ettikten sonra fikrini değiştirmiş ![]() ![]() İki gün sonra da 10 metrede Olimpiyat elemelerini geçiyor ![]() Suryani başlardaki mide bulantıları haricinde, hamileliğin kendisine ufak da olsa bir avantaj sağladığı kanaatinde ![]() Gülümseyerek "Önde ve arkada denge sağladım şimdi ![]() ![]() Karnı büyüdükçe, atıcılıkta kullandığı kalın kıyafete girip çıkmak da sorun olmaya başlamış ![]() ![]() Malezya'da herkes onun olimpiyata katılma kararını desteklemiyor ![]() ![]() "Bazıları bana deli diyor ![]() ![]() ![]() ![]() Bu hayal de Cumartesi öğlen saatlerinde, Malezya'ya atıcılık alanında ilk altın madalyasını getirmek ![]() Bunun için doğmamış kızının üzerine düşeni yapıp, yanlış zamanda tekme atmaması gerekiyor ![]() "Yarışma sabahları genelde bebeğime 'Anne bugün yarışacak, o yüzden sakin olman gerekiyor ![]() "Bebeğim doğduğunda da ona çok şanslı olduğunu anlatacağım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|