![]() |
Mobilyacı Ve Elektrikçi Ameliyatta! (Video) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mobilyacı Ve Elektrikçi Ameliyatta! (Video)![]() İlkokul mezunu ameliyata giriyor, elektrikçi hastaya dikiş atıyor ![]() Video için Tıklayın Kayseri'deki özel bir hastanede canımızı emanet ettğimiz doktor ve asistanları aslında elektrikçi, mobilyacı ve ilkokul mezunları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Elektrikçiler, mobilyacılar, ilkokul mezunları özel bir hastanede cerrahi asistanı oldu! Hiçbir tıbbi eğitimi bulunmayan bu insanlar, ameliyat edilen hastalara rahatlıkla dikiş bile atıyor! AMELİYATTA NELER OLUYOR? İddiaların sahibi Erkan Yıldırım "eski cerrahi asistanı" (asıl mesleği kimyacı), skandalı şöyle anlatıyor: "Ben kimim? Ben kimyacıyım, benim bu ameliyatta ne işim var? Kağıt üzerinde temizlikçisin ama icraata geldiğin zaman cerrahsın, cerrahi asistansın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KAYITLARA TAKILAN ŞOK KONUŞMALAR Fox'un haberine göre, kayıtlara şu ifadeler takıldı: - "Yetenek işi bu ![]() ![]() ![]() ![]() - "Bu girdiğimiz ameliyat her babayiğidin gireceği ameliyat değil arkadaşlar" Kaynak |
![]() |
![]() |
|